bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,528.41 4.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,929.49 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 548.61 4.15%
solana
Solana (SOL) $ 130.51 4.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510547 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446175 1.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.12678 3.33%

Piyasalar Ne Yönde? Dolar ve Bitcoin Analizi 

Piyasalarda yukarı yönlü ataklar hızlandı. Dolar, euro ve gram altın yeni zirvelerini gördü. Piyasa böyle olunca bugünkü BTCHaber TV canlı yayınında, para piyasaları uzmanı İslam Memiş ile birlikte konuştuk. Canlı yayında güncel ve detaylı piyasa analizi yapıldı.

Dolar mı, altın mı kazandıracak?

İslam Memiş, yılın ilk yarısında dolardan destek alan bir altın kuru olduğunu ve her yıl olduğunu gibi yatırımcının yüzünü güldüren bir gram altın olduğunu ifade etti. Memiş, dolar kuru konusunda düşeceğine dair bir bilgi bulunmadığını ve 22 Haziran’da başlayan kur ataklarından ötürü de bunun bir belirli duraklamaya sahip olmadığını söyledi.

Memiş, perşembe gün açıklanacak Merkez Bankası faiz kararı için yatırımcıların ona göre pozisyon almaları gerektiğini söyledi. İslam Memiş, piyasa değerlendirmesini yaparken gram altının birinciliği kaybetmeyeceğini, altın yatırımı için uygun olduğunu ve euronun dolardan daha çok kazandırma ihtimali olduğunu ifade etti.

Daha fazla analiz ve canlı yayın için BTCHaber YouTube kanalını takip etmeyi unutmayın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala