bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,367.25 0.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.52 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 610.38 0.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.28 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527859 0.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472977 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150686 0.13%

Paycoin, Kore’de Kripto Ödeme Sistemini Yaygınlaştıracak

South Korea cryptocurrency regulations

Kore’de üç milyonu aşkın kullanıcıya ve 150.000 yatırımcıya kripto ödeme hizmetlerini başarıyla sunmaya devam eden Paycoin, TripleA ile bir iş birliğine imza attı. Böylelikle şirket, küresel kripto ödemeleri pazarına açılma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Paycoin (PCI) ihraççılarından Payprotocol AG, lisanslı kripto ödeme şirketi TripleA ile bir ortaklık açıkladı. Bu ortaklık süreci tüm Paycoin kullanıcılarının PCI ile TripleA ticarilerine ödeme yapma teşvikiyle başlayacak. Süreç boyunca Payprotocol AG ile TripleA, AML düzenlemelerine eksiksiz uyum sağlamak için devlet ve küresel mali düzenleyiciler ile birlikte çalışacak.

Paycoin ve TripleA, Singapur’daki Ortaklıklarını Genişletecek

Paycoin, Singapur’da bulunan güçlü kripto düzenleyici çerçeveler sebebiyle ilk küresel pazarı olarak bu bölgeden yayılmıştı. Singapur, kripto tabanlı işletmeler hakkında ayrıntılı düzenlemeler uygulayan birkaç ülkeden biri olarak biliniyor. Singapur’da lisanslı dijital ödeme hizmet sağlayıcısı olan TripleA ile ortaklığı, Paycoin’in Kore pazarı için küresel çapta kullanılacak bir ödeme sistemi oluşturmasını kolaylaştıracak.

TripleA CEO’su Eric Barbier konuyla ilgili şunları söyledi:

TripleA, küresel ödeme sağlayıcısı olarak Paycoin ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala