bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,440.27 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.54 0.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.66 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 2.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533681 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476186 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151086 0.17%

Palantir Kurucusu Kripto için Ağzını Pek Hayırlı Açmadı

Palantir Kurucusu Kripto icin Agzini Pek Hayirli Acmadi

Kripto para sektörü ne yazık ki en iyi güncelerinden geçmiyor. Bir taraftan FTX krizi sonrası gelişmeler yaşanmaya devam ederken, diğer taraftan düzenleyici baskısı günden güne artıyor. Bu noktada kripto piyasaları da oldukça dalgalı bir şekilde tepki veriyor. Kripto piyasası FTX krizi sonrası yaşadığı düşüş trendini kırmayı başardı. Ancak Palantir’in kurucusu Joe Lonsdale, kriptoların çok daha fazla düşeceğine inanıyor.

Palantir Kurucusu Kripto icin Agzini Pek Hayirli Acmadi

Palantir Kurucusu Kripto için Düşüşün Süreceğine İnanıyor

Kripto para piyasası özellikle yaşanan dış gelişmelerden oldukça fazla etkileniyor. Doğal olarak bu durum yatırımcıların da kötü etkilenmesine neden oluyor. Palantir’in kurucusu Joe Lonsdale ise birkaç kripto para birimi projesinin daha çökerek yaygın bir piyasa düzeltmesine yol açmasını ve durumun gelecekte daha da kötüleşmesini bekliyor.

Palantir’in kurucusu ve girişim kapitalisti Joe Lonsdale, çoğu kripto para birimi şirketinin Ponzi şeması tarzı bir iflasla muhtemelen çökeceğini de öne sürdü:

“Genel olarak, çoğu şeyin çökeceğini düşünüyorum. Çeşitli kripto lender’lar, kripto paralar ve ekosistemin diğer parçaları bir saadet zinciriydi ve hiçbir anlam ifade etmiyordu. Düzenlemeye tabi olmayan şeylere sahip olduğunuz herhangi bir durumda beklediğiniz şey genelde budur”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala