bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,337.70 2.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.65 4.17%
bnb
BNB (BNB) $ 586.66 2.39%
solana
Solana (SOL) $ 134.83 6.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501932 4.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449843 5.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140893 6.05%

Nomura, Japon Kurumlarına Kripto Hizmetleri Sunuyor

nomura japon kurumlarina kripto hizmetleri sunuyor

Nomura, yeni yatırımla Japon kurumlarına kripto hizmetleri sunmaya hazırlanıyor. Yapılan bir basın açıklamasına göre, yatırım bankası Nomura, Japon blockchain işletmesi Crypto Garage‘a yatırım yaptı.

Yatırım bankası Nomura, ürünleri bir blokchain yerleşim platformu olan Settlenet’i içeren, Digital Garage’ın bir yan kuruluşu olan Crypto Garage‘da üçüncü taraf hisse tahsisini kabul ettiğini söyledi.

nomura japon kurumlarina kripto hizmetleri sunuyor 4

Nomura Kripto Saklama Hizmetleri de Sunuyor

Nomura açıklamasında, Japonya’nın dijital varlık sektöründe bulunan kurumsal yatırımcılarına hizmet vermek için girişimcilere yakın çalışacağını dile getirdi.

Crypto Garage ve Nomura’yı içeren bir ortak girişimin parçası olarak kurulan Komainu ile de bir anlaşma sağlandı. Japonya’daki kurumlar için kripto saklama hizmetleri sunmanın keşfedileceği bir anlaşma da imzalandı. Komainu ayrıca hatırlatmak gerekirse bu yılın Mart ayında İngiliz milyarder Alan Howard liderliğindeki A Serisi turda 25 milyon dolar toplamıştı.

Ayrıca, Crypto Garage’ın Japonya Maliye Bakanlığı’nın bir parçası olan Kanto Finance Bureau’da bir kripto varlık değişimi olarak kayıtlı olduğunu belirtelim. Yani, yerli kripto firmaları ve diğer şirketler arasındaki işlemler için bir aracı görevi görebiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala