bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,346.04 1.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,137.73 3.64%
bnb
BNB (BNB) $ 580.63 0.52%
solana
Solana (SOL) $ 175.55 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52518 0.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.484413 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156261 2.48%

Nicola Giorgi: Türkiye, Metaverse’ü En Çok Arayan Ülke

nicola giorgi turkiye metaverseu en cok arayan ulke

Metaverse evreninin hızla gelişmesiyle beraber birçok önemli isim bu alanda konuşmaya ve metaverse’ü gündemde tutmaya başladı. Dünyada ve Türkiye’de yoğun ilgi gören metaverse, özellikle son zamanlarda birçok konuşmaya, panele veya yayına konu olmaya devam ediyor. Bu kez PwC İtalya Kıdemli Yönetim Kurulu Danışmanı Nicola Giorgi, “Metaverse’ün Sunduğu İş Fırsatları” başlıklı bir konuşma gerçekleştirerek metaverse’ü ele aldı.

Nicola Giorgi: Metaverse Şirketler İçin Önemli Fırsatlar Sunuyor

Dünya’da yer alan haberine göre, PwC İtalya Kıdemli Yönetim Kurulu Danışmanı Nicola Giorgi, “Metaverse’ün Sunduğu İş Fırsatları” başlıklı konuşmasında Türkiye’ye de değinerek metaverse’ün stratejik açıdan önemini vurguladı.

nicola giorgi turkiye metaverseu en cok arayan ulke

Giorgi, Google’da metaverse’ü en çok arayan ülkenin Türkiye, ikinci ülkenin ise Çin olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:

Metaverse’ü teknoloji olarak anlatmayacağım, stratejik açıdan önemi vurgulamak istiyorum. Metaverse alanında birçok çalışma yapan şirketin CEO’larının da söylediği gibi metaverse aslında internetin geleceği. Bu konuda karamsar olanlar; oyun diyor, ‘Zoom’un yeni versiyonu, farklı konferans düzenleme yöntemi’ diyor küçümsüyor.

Metaverse’ün tek bir tanımı olmadığını düşünen Giorgi, kimsenin metaverse ile ilgili net bir verisinin, bilgisinin olmadığını, yine de metaverse’ün şirketler için önemli fırsatlar sunduğunu sözlerine ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala