bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,969.68 6.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,017.98 4.01%
bnb
BNB (BNB) $ 584.89 2.68%
solana
Solana (SOL) $ 161.59 12.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517585 3.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460679 7.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156075 6.48%

NFT Sektöründe Neler Yaşandı? (8-15 Nisan)

Vashaftanin one cikan nft haberleri 7 14 ocak

NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Facebook ve Instagram Gelecek Hafta NFT Projelerini Askıya Alacak

Meta çatısı altında çalışmalarına devam eden Facebook ve Instagram, 11 Nisan 2023 tarihinden itibaren NFT’lerin fişini çekeceğini açıkladı. Konu hakkında Instagram tarafından yapılan açıklamada, cüzdan adresleri de dahil olmak üzere sistemindeki dijital toplama verilerini silmeye başlayacağını ve artık üçüncü taraf dijital cüzdanlarla bağlantılı ya da ilişkilendirilmeyeceğini ifade etti.

Proof, Önemli Sanatçılarla Yeni Moonbirds Koleksiyonu Başlatıyor

Popüler NFT içerik oluşturucularından olan Proof, yeni NFT koleksiyonları oluşturmak adına önemli içerik oluşturucularıyla ortaklık kurmaya devam ediyor. Şirket Beeple ve diğer sanatçılarla birlikte yeni Moonbirds NFT koleksiyonu oluşturmak için çalışmalara başladı.

Mastercard, Web3 Alanında Yeni Adım Attı

Dünyanın en büyük ödeme şirketlerinden olan Mastercard, NFT ve Web3 alanında yeni adımlar atmaya devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada Mastercard’ın Web3 Music Accelerator’ı başlattığı belirtildi.

Kamera Devi Canon, Ethereum NFT Pazar Yeri Başlatıyor

Kamera ve görüntüleme alanında faaliyet gösteren dünyanın en büyük şirketlerinden birisi olan Canon, NFT alanına adım atıyor. Canon’un Amerika Birleşik Devletleri operasyonlarını yöneten Canon USA, bu yılın sonlarında fotoğrafçılığa adanan bir Ethereum NFT pazar yeri açacağını belirtti.

MonkeDAO, Solana Monkey Business NFT Koleksiyonunun Haklarıyla İlgileniyor

Son dönemin popüler konularından birisi olan NFT endüstrisinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce kamera devi Canon’un kendi NFT pazar yerini duyurmasının ardından MonkeDAO cephesinden de yeni bir NFT hamlesi geldi. MonkeDAO, Solana Monkey Business NFT koleksiyonunun haklarını satın almak için girişimde bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:
btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala