bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,897.00 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.40 2.49%
bnb
BNB (BNB) $ 582.68 2.46%
solana
Solana (SOL) $ 186.66 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628091 2.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652253 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223934 22.51%

Facebook ve Instagram Gelecek Hafta NFT Projelerini Askıya Alacak

facebook ve instagram gelecek hafta nft projelerini askiya aliyor

Sosyal medya devleri Facebook ve Instagram kısa bir süre önce NFT projelerini askıya alacağını açıklamıştı. Facebook ve Instagram bu kararını uygulamaya başlayacağı tarihi duyurdu.

Facebook ve Instagram Önümüzdeki Hafta NFT’lerin Fişini Çekiyor

Meta çatısı altında çalışmalarına devam eden Facebook ve Instagram, 11 Nisan 2023 tarihinden itibaren NFT’lerin fişini çekeceğini açıkladı. Konu hakkında Instagram tarafından yapılan açıklamada, cüzdan adresleri de dahil olmak üzere sistemindeki dijital toplama verilerini silmeye başlayacağını ve artık üçüncü taraf dijital cüzdanlarla bağlantılı ya da ilişkilendirilmeyeceğini ifade etti.

facebook ve instagram gelecek hafta nft projelerini askiya aliyor 2

Konu hakkında açıklama yapan Meta’nın ticaret ve fintech lideri Stephane Kasriel’e göre, Facebook’un ana şirketi olan Meta, sosyal medya platformları Facebook ve Instagram’da NFT’lerle olan çalışmalarını sonlandırma kararı aldı.

Kasriel’in kısa bir süre önce yaptığı Twitter paylaşımında, Meta’nın Instagram’da NFT oluşturma ve satma testlerinin yanı sıra NFT’leri Instagram ve Facebook’ta paylaşma becerisini önümüzdeki hafta sonlandıracağı ifade edildi. Şirket açıklamasında NFT’ler yerine para kazanma modelleri ve Meta Pay’i iyileştirmeye odaklanacağını ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala