bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,550.29 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.69 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 612.11 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 144.53 2.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533985 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477768 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151579 0.14%

Nexo, Summit National Bank’ın Azınlık Hissesini Satın Aldı

nexo summit national bankin azinlik hissesini satin aldi

Kripto borç veren Nexo, yatırımlarına devam ediyor. Nexo tarafından yapılan açıklamada, Para Birimi Denetçi Ofisi tarafından düzenlenen bir finansal kurum olan Summit National Bank’ın azınlık hissesini satın aldı.

Nexo, Summit National Bank Hisselerini Aldı

Kripto borç verme platformu Nexo, Para Birimi Denetçi Ofisi (OCC) tarafından düzenlenen bir finansal kurum olan Summit National Bank’ta azınlık hissesini satın aldı. Anlaşma, Nexo tarafından yapılan son açıklama ile duyuruldu. Satın alımla birlikte Nexo, Summit National Bank ile banka hesapları açmasını, kredi ve kart ürünlerinin geliştirilmesine yardımcı olacak. Nexo bu satın alımla birlikte kripto ürünlerini Summit National Bank’a da getirebilir.

nexo summit national bankin azinlik hissesini satin aldi 2

Nexo artık kripto ürünlerini federal olarak düzenlenmiş bir ortamda oluştururken, ABD’deki faaliyetlerini de genişletebilir. Gelişme New York ve Kaliforniya da dahil olmak üzere yedi ABD eyaletinin, kripto mevduatları için faiz ödeyen getiri sağlayan hesabı şeklinde kayıtsız menkul kıymetler sunduğu için Nexo’ya karşı yasal işlem başlatmasının bir gün ardından geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala