bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,462.40 4.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,915.21 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 547.73 3.88%
solana
Solana (SOL) $ 129.35 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511444 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444272 0.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.124878 5.59%

New York Çevre Komitesi Bitcoin Madencilik Yasağını Dikkate Almayacak

new york cevre komitesi bitcoin madencilik yasagini dikkate almayacak 3

Kısa süre önce New York Meclisi’ndeki milletvekillerinin kripto madenciliği moratoryum yasası olarak da bilinen Bitcoin madenciliğini azaltacak yasa tasarısını çoğunluk oyuyla onayladığını belirtmiştik. Söz konusu bu yasa, belirli karbon bazlı kripto madenciliği operasyonlarının genişletilmesini önleyecek.

New York çevre komitesi de Bitcoin (BTC) madenciliğini yasaklayan karara karşı olduğunu açıkladı. Komite kararı dikkate almayacağını vurguladı.

New York Çevre Komitesi Bitcoin Madencilik Yasağına Karşı Çıkıyor

New York eyaletindeki belirli türde iş kanıtı (PoW) kripto madenciliği işletmelerine iki yıllık bir moratoryum uygulayacak bir yasa tasarısı büyük bir aksilikle karşılaştı. Tasarı şu anda Senato Çevre Koruma Komitesi tarafından değerlendiriliyor. Yine de, Cuma sabahı erken saatlerde yayınlanan bir programa göre , komite mevcut yasama döneminin son toplantısında tasarıyı ele almamayı seçti.

new york cevre komitesi bitcoin madencilik yasagini dikkate almayacak

Bunun yanında Senato Çevre Koruma Komitesi konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Blockchain işlemlerini doğrulamak için iş kanıtı kimlik doğrulama yöntemlerini kullanan kripto para birimi madenciliği operasyonlarında bir moratoryum kurar; bu tür operasyonların tam bir genel çevresel etki beyanı incelemesine tabi olmasını sağlar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala