bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,277.03 1.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.12 2.70%
bnb
BNB (BNB) $ 579.49 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 174.40 3.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524187 0.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481005 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155241 1.76%

Metaverse Projesi Ertha, 5.4 Milyon Dolarlık Fon Topladı

metaverse projesi ertha 5 4 milyon dolarlik fon topladi

Son dönemde kripto sektörüne yapılan yatırımla hızla artıyor. Bu yatırımların büyük bir kısmını ise NFT‘ler ve metaverse alıyor. Binance Smart Chain (BSC) üzerine kurulu bir Play to Earn (oyna-kazan) oyunu Ertha, çok aşamalı finansman turunu tamamladı. Proje, 5.4 milyon dolarlık fon topladı.

metaverse projesi ertha 5 4 milyon dolarlik fon topladi 2

Metaverse Oyunu Ertha Fon Sonrası Çalışmalarına Başladı

Ertha, diğer birçok metaverse ve play to earn oyunu gibi oyunlarına çabaları karşılığı belli bir sayıda kazanç sağlıyor. Ertha’nın tokenomisi, oyuncularının HEX arazilerine sahip olma ve ticaretten faydalanmalarını olanak tanıyor. Bu sayede kullanıcılarına pasif bir gelir imkanı tanıyan metaverse oyunu Ertha, hali hazırda arazilerinin yüzde 10’unu satmış durumda.

Projenin yatırımcıları arasında ise LD Capital, Polygon Syndicate, OKEx Blockdream Ventures, Shima Capital, GD10, Genblock Capital, Dialectic, Momentum 6, X21, Terranova, AU21 ve Zen gibi yüksek profilli risk sermayedarları yer alıyor.

LD Capital’in ortaklarından Xi, Ertha Metaverse‘in kayda değer gelişimi ve vizyonunun yanı sıra olağanüstü oyun tasarımı ile ekibinin motivasyonunu şöyle açıkladı:

“Ertha ekibiyle ilk görüşmeden sonra Ertha’ya yatırım yapmaktan çekinmedik. Hem oyun hem de kripto endüstrilerinde kanıtlanmış performansları mevcut. Bu zorlu zamanda, Ertha’nın geleneksel oyun oyuncularından daha fazla benimseneceğine ve Play to Earn oyunları için yeni bir dönem başlatacağına inanıyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala