bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

Messari, Dove Metrics’i Satın Aldı

messari dove metricsi satin aldi

Kripto bilgi ve veri hizmetleri firması Messari, yaptığı son açıklamada, bir satın alımla ekibini genişlettiğini açıkladı. Messari açıklamasında, kripto para toplama istihbarat veritabanı Dove Metrics’in satın alındığını açıkladı.

Dove Metrics, Messari Tarafından Satın Alındı

Messari, Dove Metrics satın alımı ile ilgili daha fazla detay vermekten kaçındı. Messari’nin pazar istihbaratlarından sorumlu başkan yardımcısı Eric Turner, satın alma sürecini şirketin “sektörde daha fazla şeffaflık yaratma” hedefinin bir parçası olarak tanımladı. Turner açıklamasının devamında, “Dove Metrics’in satın alınması, kullanıcılarımızın endüstri trendlerini yakından takip etmelerine ve yatırımcıların desteklediği en iyi projeleri ve teknolojileri gerçek zamanlı olarak izlemelerine olanak tanıyan yeni veri kümeleri ve araçlar sunmamıza yardımcı olacak.” ifadesini kullandı.  

messari dove metricsi satin aldi 2

Satın almanın ardından Messari, Dove Metrics panosunu platformuna entegre etti ve yeni eklenen verileri abonelerinin kullanımına sundu. Dove Metrics’in veri tabanı, risk sermayesi fonları, riskten korunma fonları, yatırım merkezi olmayan özerk kuruluşlar, kurumsal fonlar ve melek yatırımcılar dahil olmak üzere 8.000’den fazla yatırımcı takibini gerçekleştiriyor. Veritabanı ayrıca yaklaşık 3.000 finansman turu ve yüzlerce birleşme ve satın alma işlemleri hakkında da bilgiler sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala