bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 68,585.38 2.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.74 2.43%
bnb
BNB (BNB) $ 580.46 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 181.12 6.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520532 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4749 1.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153812 2.53%

MATIC’in Güçlü Yükseliş Trendi ile Polygon Ağı Genişliyor

maticin guclu yukselis trendi ile polygon agi artiyor

Polygon ağının yerel token’ı MATIC, 23 Aralık tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı. MATIC’in bu güçlü yükseliş trendi ile birlikte Polygon ağında bir artış görüyor.

MATIC Yükseldikçe Polygon Ağı Artıyor

Polygon ağının yerel token’ı MATIC, Aralık ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı. Bunun yanında ağ etkinliğinin önemine değinecek olursak; varlığın fiyatıyla neredeyse tam bir denge halinde olan bir ölçüm olarak karşımıza çıkıyor. Santiment tarafından paylaşılan grafiğe göre; yatırımcılar piyasadaki ralli sırasında, ağ etkinliğindeki artışı görebildiler.

Genel çerçevede MATIC‘i değerlendirirsek CoinMarketCap verilerine göre; ayın başından bu yana MATIC, yüzde 40’tan fazla bir değer kazandı. Bunun yanında MATIC, piyasa değeri ile en büyük 15 kripto para arasında ilk 15’e girdi.

Bunun yanında Polygon ağı geliştirici ekibi, uzun zamandır beklenen MATIC yakım güncellemesini geçtiğimiz günlerde etkinleştirdi. EIP-1559 güncellemesini hatırlatmak gerekirse; temel işlem ücretlerinin, tıpkı Ethereum ağında olduğu gibi geri dönüşümsüz bir cüzdana gönderimi ile gerçekleşiyor.

Ayrıca haberin yazımı esnasında Polygon (MATIC), CoinMarketCap verilerine göre; 2.84 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala