bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,568.03 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.64 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 585.01 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 145.38 1.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529841 0.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45977 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159484 5.89%

Mark Cuban, OpenSea kararlarına tepki gösterdi

mark cuban opensea kararlarina tepki gosterdi

Milyarder yatırımcı Mark Cuban, popüler NFT pazar yeri OpenSea’nin telif ücreti kararını sorguluyor. Mark Cuban’ın bu eleştirisi sosyal medyada geniş yankı buldu.

Cuban Yaşananları Büyük Bir Hata Olarak Yorumladı

Milyarder Mark Cuban, OpenSea‘nin içerik oluşturucularından ücret alma yöntemini değiştirme kararını sert bir şekilde eleştirdi.

Cuban, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

OpenSea’nin NFT satışları sırasında telif ücreti talep etmeme kararını anlamıyorum. Bu, platformun güvenilirliğini düşürdü ve tüm endüstriye zarar verdi. Ve evet, ben bir OpenSea yatırımcısıyım.

Bir başka kullanıcının NFT telif ücretlerinin kaldırılmasını savunmasına karşılık, Cuban, “Müşteriler bir şey satın almadan önce telif ücretlerini bilmekte özgürdürler. İçerik oluşturucu bu ücreti istediği gibi ayarlayabilir. Bunlar NFT’lerin arkasındaki akıllı sözleşmelere dahil edilen bilgiler. Bu hareket bence mantıklı değil, daha çok bir çaresizlik göstergesi.” şeklinde cevap verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala