bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,190.66 2.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.25 2.76%
bnb
BNB (BNB) $ 579.98 1.42%
solana
Solana (SOL) $ 146.55 5.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521205 3.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.438832 2.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147816 5.35%

Madison Cawthorn’a Kripto Faaliyetlerine İlişkin Soruşturma

madison cawthorna kripto faaliyetlerine iliskin sorusturma baslatildigs

Kuzey Carolina Temsilcisi Madison Cawthorn’a kripto para birimi faaliyetleri nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Etik Komitesi tarafından soruşturma açıldı. Söz konusu soruşturma, finansal menfaate sahip olabileceği bir kripto para birimini teşvik etme durumunu araştıracak.

Kongre, Madison Cawthorn’un Kripto Faaliyetlerine İlişkin Soruşturma Başlattı

ABD Kongresi, Temsilci Madison Cawthorn’un finansal çıkarı olduğu bir kripto parayı tanıttığı iddiasıyla kripto faaliyetleri hakkında soruşturma başlatacağını bildiren bir bildiri yayınladı. 

madison cawthorna kripto faaliyetlerine iliskin sorusturma baslatildigs 1
Kuzey Carolina Temsilcisi Madison Cawthorn

Yapılan basın açıklamasında , Meclis Etik Komitesi, Cawthorn’un “açıklanmayan bir finansal çıkarı olabilecek bir kripto para birimini uygunsuz bir şekilde teşvik edip etmediği” konusunda bir soruşturma başlattığını duyurdu.

Soruşturma, Cawthorn’un NASCAR sürücüsü Brandon Brown ile bir ortaklık ilan etmeden bir gün önce Let’s Go Brandon tokenına sahip olduğu ve tanıttığı yönündeki raporları takip ediyor. 

Kuzey Carolina’dan birinci dönem kongre üyesi olan Kuzey Carolina Temsilcisi Cawthorn, sağcı, manşetlere konu olan sözleri ve eski Başkan Donald Trump’a verdiği destek nedeniyle tartışmalara yol açmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala