bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,263.41 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,977.99 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 594.48 1.71%
solana
Solana (SOL) $ 143.33 2.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513148 2.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451724 1.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148259 0.85%

Levante Fan Token (LEV) Nedir?

Levante fan token nedir

Levante Fan Token, 1909 yılında Valensiya’da kurulan İspanya’nın en köklü futbol kulüplerinden Levante U.D.’nin resmi fan token’idir. Levante U.D. maçlarını 25.535 kişi kapasiteli Valensiya Şehir Stadyumu’nda oynuyor.

Levante U.D. Fan Token Nedir ve Ne İşe Yarar?

LEV token sahipleri, imzalı ve maç formaları kazanabilir ve Levante U.D. futbolcularıyla bir araya gelerek onlarla bir gün geçirmeye kadar çok çeşitli deneyimlere erişebilir.

Levante U.D. Fan Token sahipleri, Socios platformu üzerinden anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabiliyor. LEV Fan Token sahipleri unutulmayacak deneyimlerle birlikte VIP ödüllere, artırılmış gerçeklik destekli oyunlara, Levante U.D. taraftarlarına özel sohbet odalarına ve yarışmalara erişim olmak üzere çok çeşitli avantajlara erişebilecek. $LEV Fan Token, Levante U.D. taraftarlarına kulüpleriyle her zamankinden daha yakın olma fırsatı sağlayacak. Socios ve Levante U.D. kulübünün gelecekte LEV token sahiplerine daha fazla avantaj sağlaması bekleniyor.

Levante U.D. Fan Token Nereden Alınır?

LEV Token şu anda yalnızca ChilizX platformunda işlem görüyor. ChilizX platformunda hesap oluşturarak birkaç adımda kolaylıkla Levante U.D. Fan Token satın alabilirsiniz.

LEV Fan Token 13 Temmuz 2021 tarihinde Socios platformu üzerinden satışa sunulmuştur.

Levante U.D. Fan Token Fiyatı ve Grafiği

Levante U.D. Fan Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Levante U.D. Fan Token $ 0.383495‘den işlem görüyor. LEV token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. LEV token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 27 dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

Levante Fan Token (LEV) Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Levante Fan Token $ 0.383495 dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Mayıs ayı itibariyle LEV Fan Token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 4,82 dolarla kaydetti. Bununla birlikte LEV token yılın en düşük seviyesini ise 0,35 dolarla belirledi.

Levante Fan Token (LEV) Grafiği

Anlık olarak güncellenen LEV Fan Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte LEV Fan Token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala