bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,475.27 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.29 0.35%
bnb
BNB (BNB) $ 610.01 0.45%
solana
Solana (SOL) $ 144.17 2.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531598 0.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474077 0.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150872 0.31%

Ledger, iPod Mucidi Tarafından Tasarlanan Cihazını Satışa Sunuyor

ledger ipod mucidi tarafindan tasarlanan cihazini satisa sundu 2

Donanım cüzdanı geliştiricisi yeni ürünlerini sunmaya devam ediyor. Ledger tarafından yapılan son açıklamaya göre şirket, iPod mucidi olan Tony Fadell tarafından tasarlanan ürününü satışa sunmaya hazırlanıyor.

iPod Mucidi, Ledger İçin Bir Ürün Tasarladı

Kripto şirketi Ledger, şirketin rekor satışlarla övündüğü bir dönemde, iPod’un mucidi olan ve iPhone’un da ortak tasarımcısı olan Tony Fadell tarafından tasarlanan yeni bir ürünü satışa sunacağını açıkladı. Ledger’ın kredi kartı büyüklüğündeki yeni cihazının adı Ledger Stax olarak belirlendi.

ledger ipod mucidi tarafindan tasarlanan cihazini satisa sundu

Önümüzdeki yıl satışa sunulması planlanan cihaz, 149 dolarlık fiyat etiketiyle satın alınabilen Ledger Nano X’ten daha pahalı bir fiyattan satılacak. Şirket açıklamasında, Ledger Stax ürününü 279 dolardan satışa sunulacağını belirtti.

Ledger Stax’in tasarımcısı ve Build Collective Başkanı Tony Fadell, “Ledger’ın kendini ispatlamış güvenlik teknolojisini yakından tanıyıp piyasadaki tüm ‘en iyi’ donanım cüzdanlarını denedikten sonra Pascal, Ian ve Ledger’ın muhteşem ekibiyle birlikte yeni nesil bir cihaz geliştirmeye ikna oldum.” ifadelerinde bulunuyor. Tony Fadell: “Sadece kullanıcı dostu olması yetmez! Kullanıcılara haz verecek bir ürün yaratmamız ve dijital varlık güvenliğinin sadece meraklılarına değil, herkese hitap etmesi gerekiyordu.” diyor.

Ekran, kullanıcının NFT’leri, (siyah ya da beyaz renkte olsa da) görselleştirmesine, madeni paralarını yönetmesine ve takas, staking ve rampa hizmetlerine erişmek için Bluetooth aracılığıyla Ledger Live mobil uygulamasına bağlanmasına da olanak tanıyor. Son olarak iPod’un mucidi olan Fadell, on sekiz ay önce ürünün geliştirme ekibine dahil olmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala