bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

Kuzey Karolina Sakinleri, Kripto Madencilerinden Şikayetçi

kuzey karolina sakinleri kripto madencilerinden sikayetci

Dünya genelinde kripto para madencilik faaliyetleri yaygınlaşmaya devam ediyor. Kripto para madencilik şirketleri operasyonlarını genişletmeye devam ederken, bölge sakinleri bu durumdan şikayetçi.

Kripto Para Madenciliğine Olan Tepkiler Artıyor

Kırsal bir Kuzey Karolina kasabası olan Murphy’de yaşayan kişiler, yakınlarında olan kripto para madencilik tesislerinden dolayı şikayetçi. Bazı bölge sakinleri tarafından yapılan açıklamaya göre madencilik tesisleri, sağır edici gürültü ve elektrik şebekesi üzerindeki etkilerinden dolayı endişe duyuyor.

kuzey karolina sakinleri kripto madencilerinden sikayetci 2

Kasabada ikamet eden Mike Lugiewicz, evinden sadece 150 metre uzakta olan kripto para madencilik tesisi sebebiyle rahatsız olduğunu ve bu nedenle yeni bir yere taşınma kararı aldığını açıkladı. Mike Lugiewicz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Yakınlarımızda bulunan kripto madencilik tesisleri nedeniyle huzursuzluk yaşıyoruz. Bu konuda ne yapacağımızı bilmiyoruz ancak topluluk olarak kendi bölgemizde bulunan tesislerin olumsuz etkilerini halka aktarıyoruz.

Kripto para madencilik faaliyetlerinin Çin’de yasaklanmasının ardından, ABD’nin çeşitli bölgelerinde kripto para madenciliği tesislerinin sayısı artmaya başlamıştı. Artan tesisler nedeniyle bazı bölgeler kripto para madenciliği faaliyetleri için yeni düzenlemeler getirmeye başlamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala