bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,690.33 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.40 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 616.44 2.49%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529711 1.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473631 1.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152217 1.16%

Kurumsal Yatırımcılar için Bullish Borsası Geliyor

kurumsal yatirimcilar icin bullish borsasi geliyor

PayPal‘ın kurucu ortağı Peter Thiel tarafından desteklenen Bullish borsası kurumsal yatırımcıları için faaliyete başladı. Kurumsal yatırımcılar için atılan bu başlangıç, özel yatırımcılar ve kurumlar için planlanan tasarı öncesi ilk adım olarak değerlendirilebilir.

kurumsal yatirimcilar icin bullish borsasi geliyor 3

Borsa ilk adımda; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETC), EOS (EOS) gibi kripto varlıkları sunacak. Belirtilene göre, borsa, gelecekte daha fazla kripto varlığı eklemeyi de hedefliyor. Borsa yetkilileri bununla alakalı olarak; “Yakın zamanda, hem kurumsal hem özel yatırımcılar için dijital varlık tekliflerini genişletmeyi hedefiyoruz.” dedi.

Bullish Borsası, Birçok Yatırımcı Tarafından Destekleniyor

Bullish Borsası, kurumsal yatırımcılar için ilk faaliyet adımlarını attı. Borsanın ilk müşterileri arasında Hong Kong merkezli kripto şirketi Amber Gorup ve ABD merkezli finans hizmetleri sunan Virtu Financial gibi isimler var. Hedge fon yöneticileri Alan Howard ve Louis Bacon tarafından da desteklenen borsa, 2021’in ilk çeyreğinde kurulmuştu.

Borsa, otomatik kredi ve piyasa yapıcı mekanizmalar tarafından kullanılacak havuzlarda, ilk aşamada kendi varlıklarını kullanacak. Bullish, Block.one tarafından geliştirilen yazılım olan, EOSIO açık kaynağı tarafından destekleniyor.

Borsa, otomatikleşmiş piyasa imkanları, portföy yönetimi, borç verme araçları gibi imkanlar sunduğunu bildirmişti. Bullish borsası başkanı Brendan Blumer, gelecekte planladıkları projeler hakkında da fikirlerini açıkladı. Borsa, SPAC şirketi Far Peak Acquisition Crop ile birleşerek New York Menkul Kıymetler Borsası’na girmeyi planlıyor. Blumer şirketin amaçlarını kendi cümleleriyle özetledi:

Düzenlenmiş bir platformda dijital varlıklara güvenli bir şekilde maruz kalmak isteyen yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılamak ve tamamen yeni bir borsadan kaynaklanan yenilikçi likidite ve portföy yönetimi seçenekleriyle; Bullish, borsalar arasında öne çıkacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala