bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,367.25 0.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.52 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 610.38 0.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.28 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527859 0.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472977 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150686 0.13%

Kripto Yatırımcılarının Yüzde 11’i Piyasadan Ayrıldı

kripto yatirimcilarinin yuzde 11i piyasadan ayrildi

Kripto para piyasası mayıs ayından bu yana büyük bir düşüş yaşadı. Bazı kripto yatırımcıları varlıklarının büyük bir kısmını kaybetti. Bu doğrultuda da yatırımcılar piyasadan uzaklaşmaya başladı.

Kripto para piyasasından ayrılan yatırımcı sayısını belirlemek, sektördeki genel hissiyat hakkında fikir verebilir. Piyasanın toparlanmaya hazır olup olmadığını belirlemeye yardımcı olabilir. CryptoQuant verilerine göre, yatırımcıların sadece yüzde 11’i kripto piyasasından ayrıldı.

Yatırımcıların Yüzde 11’i Kripto Piyasasından Ayrıldı

Piyasadan ayrılan yatırımcıların kabaca yüzdesini belirlemek için piyasadaki en büyük varlıkların kapitalizasyonuna bakılabilir. Ancak Bitcoin gibi değişken varlıkların kapitalizasyonunu farklı dönemlerde karşılaştırarak, piyasadan ayrılan yatırımcı sayısını hesaplamak yanlış olacağı belirtiliyor. Bunun yerine analistler, stabilcoinlerin kapitalizasyonuna bakmayı öneriyor.

CryptoQuant verilerine göre, yatırımcıların sadece yüzde 11’i kripto piyasasından ayrıldı. Bu da düşüş eğiliminde olan kripto para birimlerinin analistlerin çoğunun beklediğinden daha az olduğunu gösteriyor.

kripto yatirimcilarinin yuzde 11i piyasadan ayrildi

Son olarak lider kripto para biriminin güncel durumuna bir göz atalım. Bitcoin (BTC) haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 19.298 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala