bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,450.73 2.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,005.77 3.08%
bnb
BNB (BNB) $ 584.38 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.58 6.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522281 3.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442579 2.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148849 5.89%

Kripto yanlısı milletvekili ABD meclisinde

abd 3

ABD’nin kripto para yanlısı milletvekili Tom Emmer, Cumhuriyetçilerin Temsilciler Meclisi Sözcüsü adaylığını kazandı. Temsilci Emmer’in tam oylamada kazanmak için yeterli desteğe sahip olup olmayacağı ise henüz belli olmadı.

Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi’nin Cumhuriyetçi üyeleri, halihazırda Çoğunluk Temsilciliği görevini yürüten kripto destekçisi Tom Emmer’ı bir sonraki Meclis Başkanı adayı olarak seçti.

Temsilci Emmer, 24 Ekim tarihli haberlere göre, kapalı kapılar ardında yapılacak bir oturumun ardından Temsilciler Meclisi Başkanını belirlemek üzere yapılacak bir sonraki oylamada Cumhuriyetçilerin adayı olacak. Kongre üyesi, Temsilci Jim Jordan’ın başkanlığı kazanmak için yeterli oyu alamaması ve Temsilci Steve Scalise’in yarıştan çekilmesinin ardından Cumhuriyetçiler tarafından değerlendirilen birkaç adaydan biriydi.

3 Ekim’de ABD Temsilciler Meclisi’ndeki milletvekilleri, Temsilci Kevin McCarthy’yi görevden alarak Başkanlık koltuğunu boş ilan etmek için oy kullandı. Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’ne de başkanlık eden kripto yanlısı milletvekili Patrick McHenry, Cumhuriyetçilerin tek bir adayın arkasında birleşememesi nedeniyle geçici Meclis Başkanı olarak görev yapmış ancak üç tur oylamanın ardından Meclis’te çoğunluk desteği alamamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala