bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,633.71 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.52 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 562.50 0.67%
solana
Solana (SOL) $ 132.66 7.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514461 3.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45286 4.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131105 0.21%

Kripto Veri Sağlayıcısı Kaiko’dan Yeni Ürün Hamlesi

kripto veri saglayicisi kaikodan yeni urun hamlesiasd

Kripto para sektörü oldukça yıpratıcı bir dönemden geçerken, birçok kripto şirketi sektörde kalıcı olmak adına çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak çıkan haberlere göre; kripto veri sağlayıcısı Kaiko, DeFi borç verme ve borç alma protokollerini izlemek için yeni bir veri ürünü piyasaya sürdü. 

Kaiko Yeni Ürününü Piyasaya Süreceğini Açıkladı

Kripto veri şirketi Kaiko, yaptığı bir hamle ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şirket DeFi alanında bir hamle yaparak, yeni bir veri ürününü piyasa çıkardığını duyurdu.

kripto veri sirketi kaikoya 53 milyon dolarlik yatirim

Söz konusu yeni ürün ile ilgili olarak açıklama yapmak gerekirse şirketin bu yeni veri ürünü Aave, Compound ve MakerDAO’yu takip edecek. Kaiko verilerine göre; bu protokoller şu anda yaklaşık 15 milyar doları elinde tutuyor ve bu, borç verme protokollerinde kilitlenen toplam küresel likiditenin yüzde 78’inden fazlasını temsil ediyor. ayrıca ürün ile borçlanma, mevduat, geri ödeme, para çekme ve tasfiye takibi yapılabilecek.

Kaiko genel müdürü Philippe Redaelli, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

FTX para çekme işlemlerini durdurduğunu açıkladıktan sonra Aave ve Compound’un kullanıcı tabanı yüzde 60 arttı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala