bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,751.08 0.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.92 0.75%
bnb
BNB (BNB) $ 586.65 0.86%
solana
Solana (SOL) $ 146.19 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528975 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457774 3.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160845 1.31%

Kripto platformu CoinW de IBW’ye katıldı

coinw

Türkiye’deki en büyük blockchain organizasyonlarından biri olan Istanbul Blockchain Week, sona erdi. Katılımcılar arasında kripto varlık ticaret platformu CoinW de yer aldı. CoinW, dünyanın her yerinden sektör liderleri, girişimciler, yatırımcılar, teknoloji meraklıları ve daha pek çok katılımcı ile birlikte geleceğin finansal teknolojileri ve blockchain uygulamaları hakkında derinlemesine tartışmalara katıldı.

Kripto platformu CoinW de IBWye katildi

Etkinliğe 4.000’den fazla katılımcı ve 100’den fazla düşünce lideri ve konuşmacı, varlıklarıyla etkinliği zenginleştirirken, katılımcılar dünyanın dört bir yanından uzmanlar ve meslektaşlarla bağlantı kurma ve blockchain dünyasının geleceği hakkında daha iyi bir anlayış geliştirme fırsatı yakaladı.

CoinW’nin gümüş sponsor olarak yer aldığı IBW 2023’te kripto varlıklar, NFT’ler, DeFi, Web3, metaverse ve yapay zeka gibi birçok konuda verimli tartışmalar gerçekleştirildi. Etkinliğin odak noktası, finansal teknolojilerin potansiyelini ortaya çıkarmanın ve sektörde olumlu bir değişim yaratmanın yollarını keşfetmek oldu.

Kullanıcıların güvenli ve verimli bir şekilde işlem yapmalarını sağlamak amacıyla yenilikçi ve güvenlik odaklı çözümler sunan CoinW’nin Istanbul Blockchain Week’e katılması, şirketin Türkiye’nin blockchain ve kripto para ekosistemine olan güçlü bağlılığını ortaya koydu. CoinW, 2023’te Paris Blockchain Week, Coindesk Consensus ve Hong Kong Web3 Festivali gibi küresel ölçekli organizasyonlara da aktif olarak katılım sağladı. CoinW’nin bu büyük ölçekli organizasyonlara katılımı, marka ve ürün gücünün bir kanıtı olarak sektördeki konumunu daha da güçlendirmesini sağladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala