bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,219.67 2.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.74 3.66%
bnb
BNB (BNB) $ 584.24 2.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.34 7.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520174 3.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439945 2.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147446 7.00%

Kripto Para Madenciliği Hisse Senetleri Bitcoin’den Daha İyi Performans Gösteriyor

13 Bitcoin Bantsız 1280x640

Bitcoin Mart ayındaki düşük seviyelerinden bu yana %200’den fazla arttı. Dahası bu ralliden yararlanarak, ABD piyasalarında işlem gören kripto para madenciliği hisse senetleri, kripto para biriminden önemli ölçüde daha iyi performans gösteriyor.

Geçen yıl, iki kripto para birimi madencilik şirketi – Riot Blockchain ve Marathon Patent Group – sırasıyla %97 ve %128’in üzerinde kazanç elde etti. Bitcoin aynı dönemde %3 arttı.

Şirketler 2020’nin 1. çeyreğinde orta derecede düşük performans gösterdi, ancak Nisan ortasından beri her ikisi de yükseldi. Her iki şirketin de boyutu, kripto para alanının nispeten hala küçük boyutlarını yansıtıyor ve hiçbir şirket 150 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri bildirmiyor.

Messari’nin Bitcoin analisti Ryan Watkins’e göre, “kripto para birimlerine olan ilginin yeniden canlanmasından kaynaklanan yayılma” madencilik hisselerindeki son kazanımların bir nedeni. “Madencilik hisselerinin kripto para birimleriyle yükselmesi doğal” diyor.

Şirketlerin güçlü performansı, rekor ticaret hacminin arkasında geliyor. Maraton günlük hacmi, 3 Ağustos’ta bir önceki ay 1,6 milyon dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 225 milyon doları aştı. Üç gün sonra, şirket hisse başına 5,25 dolar ile iki yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Watkins, “Madencilik hisselerinin Bitcoin’den daha hızlı yükselmesi de doğal çünkü yatırımcılar bir boğa piyasasında fiyat veriyorlar ve bu da gelirin balonlaşmasına neden olabilir” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala