bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,291.35 4.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,925.51 0.84%
bnb
BNB (BNB) $ 549.67 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 130.23 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514231 3.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443053 2.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.127812 2.75%

Kripto Para Dünyasında Bu Hafta Neler Yaşandı? (4-11 Aralık)

kripto para depo 1575958

Kripto para sektöründe daha fazla gelişmeye devam ederken her hafta kripto para sektörü ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor.

Coinbase Kullanıcıların USDT’yi USDC’ye Çevirmesini Önerdi

Kısa bir süre önce sizlerle paylaştığımız üzere Binance, BUSD’nin rakibi stablecoin’lere olan desteğini çekmiş ve kendi stablecoin’inin öne çımasını amaçlamıştı. Bunun üzerinde işlem hacminde büyük artışlar yaşayan BUSD, görünüşe göre önemli bir örnek olmuş durumda. Öyle ki Coinbase, kullanıcılarından USDT‘lerini kurucu ortaklığını yaptığı USDC ile değiştirmelerini istedi.

Starbucks NFT’leri Artık Beta Olarak Test Edilebiliyor

Javascript’e yeni bir anlam kazandıran Starbucks, ABD’deki sadakat programını beta test kullanıcılarına sunarken, kahve imparatorluğunu ciddi bir şekilde web3’e genişletiyor. Polygon tabanlı girişim, Starbucks Rewards sadakat programı üyelerinin ve kahve satıcısının çalışanlarının NFT‘ler şeklinde dijital koleksiyon öğeleri kazanmalarına ve satın almalarına olanak tanıyor. Starbucks bu girişimi Eylül 2022’de açıklamıştı.

Kim Kardashian, EthereumMax Yatırımcı Davasını Kazandı

Reality TV yıldızı Kim Kardashian, bir yargıcın iddiaları yetersiz bulması sebebiyle davayı reddetmesinin ardından kripto para platformu EthereumMax’ı onayladığı iddia edilen davayı kazandı.

Davacılar ocak ayında emekli ünlü boksör Floyd Mayweather Jr. ve Ulusal Basketbol Birliği Onur Listesi üyesi Paul Pierce ile birlikte Kardashian gibi ünlülerin desteğini aldıktan sonra zarara uğradıklarını iddia ettiler.

Celsius Hakimi Müşterilere 50 Milyon Dolar Ödenmesini Emretti

CelsiusTerra ekosisteminin çökmesi öncesi büyük oranlarla kripto kredi veren şirketler arasında yer alıyordu. Ancak yatırımcılarının varlıklarını hiçbir şekilde bilgi vermeksizin farklı yatırımlarda kullanması üzerine büyük bir kayıp yaşan şirket, birçok davanın altında kaldı. Bu aşamada CEO’su da dahil olmak üzere birçok kritik ismin istifa etmesi ile birlikte deyim yerindeyse ortada kalan şirket, davalar ile boğuşmaya devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala