bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,012.88 1.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,172.18 4.65%
bnb
BNB (BNB) $ 592.32 2.14%
solana
Solana (SOL) $ 135.03 5.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514943 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455195 3.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142203 5.50%

Kripto Para Borsası Zonda, İtalya Genişlemesini Duyurdu

kripto para borsasi zonda italya genislemesini duyurdu

Kripto para birimlerinin yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte, kripto para borsaları faaliyet alanlarını genişletiyor. Kripto para borsalarından birisi olan Zonda, İtalya operasyonlarını başlatacağını açıkladı.

Kripto Borsa Zonda, İtalya’da Faaliyet Başlayacak

Kripto para borsası Zonda, 15 Haziran 2022’de İtalya pazarına gireceğini açıkladı. Kripto para borsası tarafından yapılan resmi açıklamada, şirketin İtalya operasyonlarını Barnabas God’ın yöneteceğini açıkladı. Zonda, geçtiğimiz kasım ayında yeni bir CEO ile yoluna devam ettiğini açıklamıştı. Zonda Kanada ve Estonya düzenleyicilerinden operasyonlarını Kuzey Amerika ve Avrupa Birliği genelinde genişletmek için yeşil ışık almıştı.

kripto para borsasi zonda italya genislemesini duyurdu 2

Borsanın İtalya’da işleme başlamasıyla birlikte İtalya’daki kripto para yatırımcıları 60’ın üzerinde kripto para birimine yatırım yapabilecek. Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance de kısa bir süre önce İtalya’da düzenleyici kurumlardan gerekli izinlerin alındığını açıklamıştı. Son olarak Zonda tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

Zonda’daki misyonumuz, dünya genelindeki tüccarlar ve yatırımcılar için güvenli, basit ama sofistike bir yatırım deneyimi sunmaktır. Sahip olduğumuz bu misyon bizi Avrupa’nın en büyük dijital varlık borsalarından birisi ve aynı zamanda milyonlarca müşterilerimiz için sürekli olarak daha iyi bir ticaret ortamı oluşturduğumuz için bizleri dünyadaki en düzenlenmiş kripto para borsalarından birisi yapıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala