bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,595.31 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,167.05 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 616.23 3.29%
solana
Solana (SOL) $ 147.75 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530231 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474008 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152333 0.42%

Kripto Dünyasında Kazandıranlarda Bu Hafta

kripto dunyasinda kazandiranlarda bu hafta

Kripto para dünyası son iki haftadır oldukça zor günler geçiriyor. Özellikle lider kripto paralar olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) düşüş trendinde olması, doğal olarak diğer altcoin’leri de etkiliyor. Fakat her zaman olduğu gibi kripto dünyası süprizler ile gelmeyi seviyor. Metaverse‘ün yıldızı The SandBox (SAND) bu hafta da listemizde yer alarak kendisini bir kez daha ispatlıyor. Diğer yandan bir diğer oyun temalı token olan GALA ise zirveye oturuyor.

İsterseniz hemen haftanın yatırımcısına en çok kazandıran kripto paraları listemize başlayalım. Öncelikle:

GALA BTCHaber.com

Haftanın Yıldızı: GALA

Bu hafta listemizin yıldızı GALA oldu. Şayet piyasadaki düşüşlere rağmen haftanın başından bu yana yaklaşık olarak yüzde 83 artmayı başardı. Özellikle son dönemde artan oyun temalı kripto paraların yükselişlerine aşinayız. Gala da bu tür platformlardan birisi. Merkeziyetsiz bir oyun platformu sunan Gala, oyunculara hak ettikleri kontrolü geri vermeyi hedefliyor. GALA içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.6643 dolardan fiyatlanıyor. Token’ın ATH’sinin ise 0.89 dolar olduğunu belirtmekte fayda var.

The SandBox SAND BTCHaber.com

The SandBox (SAND): Yüzde 62 Artış

The SandBox, metaverse çılgınlığı başladığından beri kendisini en çok değerlendiren projelerden. Özellikle Meta’nın (Facebook) metaverse lansmanı sonrası inanılmaz bir artış yaşayan SAND, son haftalarda listemizin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Haftaya 3.85 dolar ile giriş yapan SAND, içeriğimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre 7.1 dolardan fiyatlanıyor.

Zcash ZEC BTCHaber.com

Zcash (ZEC): Yüzde 47 Artış

Geçtiğimiz ay boyunca düşük volatiliteli bir performans gösteren Zcash, bu hafta beklenmedik bir şekilde hızlı bir artış yaşadı. Hafta başında 175.23 dolardan fiyatlanan ZEC, şu anda 265 dolardan fiyatlanıyor. Diğer taraftan bu kripto varlığında 5.423 dolar ATH seviyesine sahip olduğunu belirtelim. 2017 yılında piyasaya sürülen Zcash, 5.000 dolan bandından çakılarak yıl için 30 dolara kadar inmişti. Devamında ara ara yükselişler yaşayan kripto para, 100 dolar bandından uzun bir süredir çıkamıyordu.

ANKR BTCHaber.com

Ankr (ANKR): Yüzde 41 Artış

Blockchain ağları üzerine kurulu bir protokol olan Ankr, ağdaki Node’ların ekonomik şekilde barındırılmasını sağlamayı amaçlamaktadır. Amazon’un web hizmet mühendislerinden Chandler Song tarafından 2017 yılında kurulan proje, ANKR yerel token’ı ile finanse edilmekte.

Son olarak haftanın başında 0.18 dolardan işlem gören ANKR, içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.18 dolardan fiyatlanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala