bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,633.78 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,965.51 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 596.14 0.49%
solana
Solana (SOL) $ 144.98 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501755 0.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448136 1.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143254 0.44%

Kripto Dünyasında Bu Hafta Yatırımcısını Sevindirenler

Kripto Dünyasinda Bu Hafta Yatirimcisini Sevindirenler

Kripto para piyasası oldukça hareketli bir haftayı daha geride bırakıyor. Bir tarafta 21.000 dolar bandına yaklaşan Bitcoin (BTC), diğer tarafta ise artış sinyali ile yukarı yönlü hareket eden altcoin’ler bulunuyor. Ancak haftanın asıl yükselenleri oldukça büyük kârları yatırımcılarına kazandırdı. Gelin haftanın en çok yükselen kripto paralarını inceleyelim. Öncelikle:

Kripto Dünyasında Bu Hafta Yatırımcısını Sevindirenler

Haftanın Yıldızı: Dogecoin (DOGE)

Kripto para dünyasının en popüler meme token’larından olan Dogecoin (DOGE), en büyük destekçilerinden Elon Musk‘ın Twitter’ı satın alması sonrası anlık bir sıçrama yaşadı. Öyle ki Dogecoin (DOGE), 0.059 bandından hızlı bir şekilde 0.1067 dolara kadar çıktı. Her ne kadar ufak tefek düzeltmeler yaşasa da Dogecoin önemli bir yükseliş ile haftayı kapatmayı başardı. Bu yükseliş son 7 gün içerisinde yüzde 82’lik bir yükselişe tekabül ediyor.

Kripto Dünyasında Bu Hafta Yatırımcısını Sevindirenler

Klaytn (KLAY): Yüzde 78 Artış

Kripto para sektöründe fiyatlanma, projenin açıkladığı yeni bir proje veya bir hack saldırı ile oldukça değişebiliyor. Özellikle projelerin yeni ürün tanıtması veya entegrasyon duyurması yatırımcılarda yükseliş sinyali olarak yorumlanabiliyor. Son olarak Klaytn da benzer bir durum içerisine girdi. Öyle ki Klaytn (KLAY) hafte içerisinde yüzde 78’in üzeride değer kazandı.

Klaytn ekibi, 23 Ekim’de Klaytn Governance Council‘e (GC) blok ödüllerinde bir azalma öneren bir yönetişim teklifi sundu. Sunulan yönetim teklifi, KLAY emisyon seviyesini optimize etmek için mevcut blok ödüllerinin üçte bir azaltılmasını tavsiye etti. 36 üyeden 26’sı öneriye katıldı ve 26’sı da oybirliği ile öneriyi kabul etti.

Kripto Dünyasında Bu Hafta Yatırımcısını Sevindirenler

Mina: Yüzde 30 Artış

Mina (MINA), yüksek oranda ölçeklenebilir ve hafif olan yeni nesil bir Blockchain ağı olarak karşımıza çıkıyor. Mina (MINA), ödemelerden akıllı sözleşmelere kadar çok çeşitli uygulamalar için kullanılabilen benzersiz bir tasarıma sahip olduğunu iddia ediyor. Projenin yerel coin’i MINA ise hafta içerisinde 0.52 dolar bandında fiyatlanırken hızlı bir yükseliş içerisinde girdi ve 0.78 dolara kadar yükselmeyi başardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala