bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,410.26 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.84 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 611.26 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.34 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53042 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475844 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150886 0.80%

Kripto Borsası Zipmex’ten Yeni Hamle

kripto borsasi zipmexten yeni hamle

FTX’in ani çöküşü sonrasında kripto şirketleri hasar tespiti yapmaya devam ediyor. Kripto para borsası Zipmex, devam eden devralma görüşmeleriyle alacaklı korumasının uzatılması talebinde bulundu.

Sorunlu Kripto Borsası Zipmex’ten Yeni Adım

Zor durumdaki kripto para borsası Zipmex, müzakereler hakkında konuşma yetkileri olmadığı için isminin gizli kamasını isteyen konu hakkında bilgisi olan bir kişiye göre, önümüzdeki hafta tamamlanabilecek bir devralma anlaşması için bir yatırımcıyla görüşmelerini sürdürüyor.

kripto borsasi zipmexten yeni hamle 2

Bu ayın başlarında Bloomberg tarafından ağustos ayında Singapur Yüksek Mahkemesi tarafından alacaklılara karşı üç aylık koruma sağlanan şirketin, Thresen Thai Agency’nin bir yan kuruluşu olan risk sermayesi fonu V Ventures ile görüşmelerde, olduğunu bildirdi.

Tayland, Singapur, Endonezya ve Avustralya’da varlıkları bulunan kripto para borsası Zipmex, bu yılki ayı piyasasının baskılarına yenik düşen birkaç kripto şirketlerinden birisi olmuştu. Şirket Babel Finance ve Celsius Network’e 53 milyon dolar değerinde iki kredi verdi ve bu iki krediden hiçbir ödeme alamadı. Son olarak Zipmex, Temmuz 2022’de piyasa oynaklığını gerekçe olarak göstererek müşteri para çekme işlemlerini dondurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala