bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,550.29 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.69 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 612.11 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 144.53 2.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533985 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477768 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151579 0.14%

Kripto Borsası Ripio, ABD’de Şube Açıyor

kripto borsasi ripio floridada sube aciyora

Son dönemde birçok kripto para borsası artan rekabet ortamında çalışmalarını hızlandırmış durumda. Çıkan son haberlere göre; kripto para borsası Ripio, ABD’ye ilk girişi olarak Florida’da hizmetlerini açacağını duyurdu.

Ripio, Florida’ya Genişliyor

4,5 milyon kullanıcıya sahip olan ve on yıldır faaliyet gösteren Ripio Florida’da açılıyor. Ripio Select ile eyalette faaliyete başlamak için şimdiden yasal onay aldı. Teklif şirketlere, kurumsal yatırımcılara ve yüksek net varlığa sahip bireylere yönelik.

Kripto Borsasi Ripio Floridada Sube Aciyor

Arjantinli borsa Ripio, Ripio Select adını verdiği hizmetlerini Florida’da başlatacak. Eyalette hizmetlerini planlayan borsa, yasal onaylardan da geçti.

Halihazırda ABD’de 600‘den fazla müşterisi bulunan borsa, bu portföye yoğunlaşmış durumda. Ripio Select hizmetiyle birlikte, büyük ölçekli kripto para ticaretine fayda sağlayacak. Florida’daki kurumsal yatırımcıları hedef alan borsa, birinci sınıf hizmet sunmayı amaçlıyor.

Son olarak belirtmek gerekirse kripto para borsası Ripio‘un CEO’su ve kurucu ortak Sebastian Serrano konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Florida’yı seçtik çünkü burası çok ilginç bir kripto merkezi ve Ripio Select gibi ürünlerimizin çok fazla potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala