bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

Kripto Borsası Buenbit, Peru’da Mobil Uygulamasını Sunacak

buenbit peruda kripto ticaret mobil uygulamasini sunacak

Arjantinli kripto borsası olan Buenbit, tüketici odaklı kripto ticareti mobil uygulamasını bu hafta Peru’da kullanıma sunacak. Buenbit bu hamlesiyle beraber, tasarruf ve yatırım yapmak için daha fazla alternatif sunmayı amaçlıyor.

Buenbit CEO’su Federico Ogue konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Uzun vadedeki amaç, Arjantin’de olduğu gibi başarılı bir fintech olarak kendimizi kurmak ve ülkede en çok kullanılan platformlar arasında yer almak.

Buenbit Mobil Uygulaması Sekiz Kripto Para Birimini Destekliyor

Mobil uygulama şu anda iOS ve Android için kullanılabiliyor. Ayrıca uygulama Perululara şu kripto para birimleriyle ticaret yapma olanağı sunuyor: BTC, ETH, DAI, ADA, MATIC, SOL, DOT ve BNB. 

buenbit peruda kripto ticaret mobil uygulamasini sunacak 2

Uygulama, Peru’daki yerel banka hesaplarına yapılan transferleri destekliyor. Bununla beraber hem ABD dolarını hem de Peru Solunu desteklediğini de belirtelim. Ayrıca Buenbit, fonlarının yüzde 95’inin soğuk cüzdanlarda olduğunu özellikle belirtiyor.

Buenbit bununla sınırlı kalmayıp Meksika, Brezilya ve Kolombiya dahil olmak üzere Latin Amerika’nın en büyük fintech pazarlarına genişlemeye devam etmeyi planlıyor. Borsa, yeni yatırımcılarla yıl sonuna kadar büyük bir B Serisi finansman turunu tamamlamayı da hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala