bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,209.47 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,945.11 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 567.76 3.11%
solana
Solana (SOL) $ 159.16 2.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517987 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457964 1.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149806 2.38%

Kripto Borsası Bitpanda, Emtia Ticaretini Başlattı

kripto borsasi bitpanda emtia ticaretini baslatti

Kripto para şirketleri, piyasadaki artan rekabet ortamında rakiplerinin bir adım önüne geçmek için yeni hizmetler eklemeye başladı. Bu kez kripto borsası Bitpanda, kullanıcıların petrol, doğal gaz, alüminyum ve buğday gibi ürünlerde emtia ticareti yapmaya başladığını açıkladı.

Bitpanda, Emtia Ticareti Yapmaya Başladı

Kripto para borsası Bitpanda, platformuna emtialar ekleyerek kullanıcıların kripto para birimleri, hisse senetleri ve borsada işlem gören fonlar (ETF’ler) ile birlikte petrol, doğal gaz, alüminyum ve buğday ticareti yapmasına olanak tanıyor.

kripto borsasi bitpanda emtia ticaretini baslatti

Şirket tarafından yapılan duyuruya göre, kullanıcılar türev sözleşmeler yoluyla borsadaki emtialarla (ETC’ler) işlem yapabilecekler.

Enflasyonun dünya çapında artmasıyla birlikte emtiaların, yatırımcıların portföylerini koruyabileceğine dikkat çeken Bitpanda, kullanıcılara önemli bir avantaj sunacağını belirtti.

Şirketin CEO’su ve kurucu ortağı Eric Demuth, konuya ilişkin şunları söyledi:

Enflasyonun insanların tasarruflarını ısırdığı bir zamanda platforma emtia ekleyebildiğimiz için heyecanlıyım. Bitpanda müşterileri artık petrol, doğal gaz, mısır, buğday ve daha pek çok önemli emtianın kısa vadeli fiyat hareketlerinden yararlanabilir.

Ayrıca belirtmek gerekirse temmuz ayında Bitpanda, merkeziyetsiz finans (DeFi), metaverse, altyapı ve akıllı sözleşmeler alanlarına dayalı dört yeni kripto yatırım endeksi başlatmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala