bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

Bitpanda, DeFi Temalı Kripto Yatırım Endeksi Başlattı

bitpanda defi temali kripto yatirim endeksi baslatti

Kripto borsaları, kripto para sektörünün gelişme kaydetmesiyle beraber faaliyetlerini ve çalışmalarını hızlandırdı. Bu kez Avusturyalı kripto para borsası Bitpanda, merkeziyetsiz finans (DeFi), metaverse, altyapı ve akıllı sözleşmeler alanlarına dayalı dört yeni kripto yatırım endeksi başlattığını duyurdu.

Bitpanda’dan Dört Yeni Kripto Yatırım Endeksi

Kripto para borsası Bitpanda, DeFi, metaverse, altyapı ve akıllı sözleşme alanlarına dayalı dört yeni tematik kripto yatırım endeksini başlattı.

bitpanda defi temali kripto yatirim endeksi baslatti

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, bu endeksler, kullanıcıların önceden belirlenmiş kripto portföylerine yatırım yapmalarına izin vererek, merkeziyetsiz finans (DeFi), metaverse, akıllı sözleşme ve altyapı temalarıyla ilgili kripto paralara erişim sağlayacak. Endeksler, piyasadaki değişikliklere bağlı olarak otomatik olarak yeniden dengelenebilecek.

Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Eric Demuth yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bitpanda Kripto Endeksleri ile müşterilerimize kripto piyasasına girme ve kriptoya yatırım yapmaya başlama fırsatı sunduk. Bu dört yeni Kripto Endeksi, insanlara istedikleri alanlara yatırım yapma şansı veriyor. Zorluk yok, yeni kripto projeleri araştırmaya gerek yok, herkesin portföylerini çeşitlendirmesi için basit bir yol.

Ayrıca hatırlatacak olursak, Avusturya merkezli kripto para borsası Bitpanda, geçtiğimiz haziran ayında çalışan sayısını düşürdüğünü açıklamıştı. Şirket, personel sayısını yaklaşık 1.000’den 730’a indirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala