bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,317.23 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.31 0.71%
bnb
BNB (BNB) $ 608.22 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 143.22 2.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529698 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469356 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150219 0.78%

Kripto Borsası Bitay, E-Kitap Platformu Boodio İle İşbirliği Yapıyor

kripto borsasi bitay e kitap platformu boodio ile isbirligi yapiyor

Kripto para borsası Bitay, e-kitap ve sesli kitap yayın ve dağıtım platformu Boodio ile işbirliği yaptı. İstanbul Feriye’de düzenlenen lansmanda Bitay ve Boodio işbirliğinin detaylarını Bitay CEO’su Niyazi Yılmaz ve Boodio CEO’su Mehmet Aslantunalı paylaştı.

BODI Coin İlk Kez Bitay’da Listeleniyor

Kripto borsası Bitay, aylık abonelik bedeli ile hizmet veren e-kitap ve sesli kitap platformu Boodio’nun kendi Blockchain teknolojisi üzerinde geliştirdiği BODI Coin’i Türkiye’de ve dünyada ilk kez listelediğini duyurdu.

kripto borsasi bitay e kitap platformu boodio ile isbirligi yapiyor 2
Boodio CEO’su Mehmet Arslantunalı

Boodio CEO’su Mehmet Arslantunalı konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Yayıncılık sektöründe bir ilki gerçekleştirecek olan Boodio International Publishers Blockchain Platformu dijital varlık dünyasını yayıncılık sektörü ile birleştirmekten heyecan duyuyoruz. NFB yapısı ile yepyeni bir ekosistem yaratarak dijital dünyada ve eserlerin hak sahiplerine yeni gelir modelleri açması ile on binlerce benzersiz kitabı yayını sunacak olmaktan dolayı sevinçliyiz.

kripto borsasi bitay e kitap platformu boodio ile isbirligi yapiyor
Bitay Teknoloji CEO’su Niyazi Yılmaz

Ayrıca konu ile ilgili olarak Bitay Teknoloji CEO’su Niyazi Yılmaz da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu:

“Blok zinciri teknolojileri, her alanda olduğu gibi yayıncılık sektörü için de devrim niteliğinde fırsatlar getiriyor. Boodia ile birlikte özel fiyatlarla yatırımcıların ilgisine sunacağımız BODI Coin, yazarlarla ve kitapseverler arasında her adımda avantajlar sunuyor. Bitay olarak yenilikçi ve gelecek vaat eden projeleri, listelemeye devam edeceğiz.

Son olarak belirtmek gerekirse BODI Coin’in erken satışları, bugün itibariyle başlıyor. On satışlar kapsamında toplam 100 milyon adet BODI Coin, Bitay kullanıcılarına özel bir fiyatla sunuluyor. Genel satışlar ise Haziran ayında başlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala