bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,210.20 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.36 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 608.61 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.49 2.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528567 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475675 0.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150662 0.17%

Kiyosaki’den Munger’e Yanıt: Fiyata değil, Teknolojiye Odaklanın!

kiyosakiden mungere yanit fiyata degil teknolojiye odaklanin

Kripto ve finans yatırımlarıyla bilinen Robert Kiyosaki, milyarder Charlie Munger’in kripto paraların yasaklanması çağrısının ardından değerlendirmelerde bulundu. Hisse senetlerinin de riskli olduğunu belirten Kiyosaki, Bitcoin’in fiyatına değil teknolojisine odaklanılması gerektiğini vurguladı.

kiyosakiden mungere yanit fiyata degil teknolojiye odaklanin1

Kiyosaki: Bitcoin’in Teknolojisine Odaklanın

Robert Kiyosaki, 18 Şubat’ta Stansberry Research ile yaptığı bir röportajda, genç neslin kripto para birimlerini benimsediğine dikkat çekti. Munger’in hala hisse senetleri ve geleneksel finans sistemlerini savunabildiğini belirten Kiyosaki, kripto paraların fiyat hareketlerine değil altında yatan teknolojiye odaklanılması gerektiğini vurguladı. Ünlü isim, Munger’in kripto paralara yönelik karamsarlığının ‘Wall Street kalabalığı’ ile bağlantılı olabileceğini kaydetti.

Berkshire Hathaway Başkan Yardımcısı Charlie Munger, yatırımcıların kripto paraları teşvik eden insanlardan uzak durması gerektiğini söylemişti. Munger, kripto paraların değersiz ve gülünç olduğunu ifade etmişti. Kiyosaki, altın ve gümüş gibi değerli metallere de yatırım yapılmasını savunuyor. Yatırımcı, borsa yatırım fonu, hisse senedi, tahvil yatırımlarının da ‘riskli’ olduğunu ifade ediyor. Kiyosaki’ye göre Bitcoin popülerliği ve fiyatı gelecekte artmaya devam edecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala