bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,399.65 3.75%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,976.86 1.39%
bnb
BNB (BNB) $ 561.92 2.66%
solana
Solana (SOL) $ 134.53 6.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51751 3.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450111 2.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.130463 2.16%

Kazandıran Kripto Paralarda Bu Hafta

Kazandiran Kripto Paralarda Bu Hafta

Kripto piyasası oldukça hızlı bir şekilde gelişiyor. Her ne kadar aralıklı olarak kritik ve olumsuz olaylar yaşansa da kriptolardaki gelişim kendisini hissettiriyor. Ancak bu durumun ne yazık ki her zaman fiyat performansına yansıyamayabiliyor. Gelin birlikte bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran kripto paralara kısa bir bakış atalım. Öncelikle.

Kazandıran Kripto Paralarda Bu Hafta

Haftanın Yıldızı: Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS), blockchain teknolojisine dayanan bir alım satım platformu ve rekabete dayalı bir oyun mekanizması olarak karşımıza çıkıyor. Axie Infinity oyun platformunun belirli bir kısmının oyunu oynayan kişilere ait olduğu biliniyor. Buna göre platformun kendi kendini yöneten bir yapısı olduğu düşünülebilir. Fiyat performansı ise özellikle 2022’nin 2. çeyreğinden itibaren kritik bir düşüş yaşayan Axie Infinity, haberimizin yazımı itibariyle son 7 gün içerisinde yüzde 25’lik bir yükseliş yaşadı.

Kazandıran Kripto Paralarda Bu Hafta

Stacks (STX): Yüzde 23 Artış

Stacks token (STX), merkeziyetsiz bir bilgi işlem platformu Blockstack‘in yerel kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Blockstack, L2 protokolü olarak hizmet ederek Bitcoin’in işlevlerini genişletmek için blockchain teknolojisini kullanan bir proje olarak kendisini tanımlıyor. Fiyat konusunda ise hafta içerisinde sabit bir grafik çizse de son 1-2 gün içerisinde yukarı yönlü bir grafik atan STX, yüzde 23’ün üzerinde değer kazandı.

Kazandıran Kripto Paralarda Bu Hafta

EOS: Yüzde 15 Artış

Ethereum’a (ETH) alternatif olarak ortaya çıkan EOS.io (EOS), açık kaynaklı bir ağ olmayı hedeflemişti. Özellikleriyle birçok kişinin ilgisini çeken EOS, kripto varlıklar arasında en çok fonu oluşturan bir ağ olarak tanımlanabilir. Adını kendisinden alan yerel token’ı EOS da benzer bir şekilde yüzde 15’lik bir artış yaşadı ve haftayı yatırımcılarını mutlu ederek kapattı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala