bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,663.59 0.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,945.72 2.07%
bnb
BNB (BNB) $ 571.04 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 163.15 0.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516309 0.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46441 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150201 3.55%

JPMorgan’dan madencilik raporu

jpmorgandan curve krizi yorumu

Bankacılık devi JPMorgan, kripto para madencilerine yönelik yeni raporunu paylaştı. Banka, madencilerin diğer iş alanlarına yönelmeye çalıştığını bildirdi. Rapora göre madenciler artık hızla gelişen yapay zeka pazarına yüksek performanslı bilgi işlem hizmetleri sunuyor.

jpmorgan jpm coin odeme sistemini genisletiyorw

JPMorga: Madenciler, yapay zekaya yöneliyor

JPMorgan, madencilerin kriptoya olan bağımlılıklarını azaltmak için yapay zeka pazarına yöneldiğini bildirdi. Rapora göre madenciler yapay zeka pazarına yüksek performanslı bilgi işlem hizmetleri sunmak da dahil olmak üzere yeni iş alanlarına girdiği kaydedildi.

Raporda, yeni yatırım maliyetlerinin son çeyreklerde satılan kripto varlıklar ile finansa edildiği aktarıldı. Madencilik şirketlerinin çeşitliliği yansıtmak için yeniden markalaştığına dikkat çekildi. Bu çerçevede Hive Blockchain Technologies’in yeni ismi Hive Digital Technologies oldu. Riot Blockchain ise adını Riot Platforms olarak değiştirdi. Dev Bitcoin madencilerinin yanı sıra Ethereum madencilerinin de benzer faaliyetlere yöneldiği belirtildi.

Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki analistler, yüksek performanslı bilgi işlem için artan talebin ETH madenciliğinden daha kârlı olduğuna vurgu yaptı. Rapora göre, Bitcoin madencileri coğrafi açıdan da çeşitlenmeye çalışıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala