bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,410.26 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.84 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 611.26 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.34 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53042 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475844 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150886 0.80%

Jim Cramer’den SEC’e Dolandırıcılık Konusunda Çağrı

jim cramerden sece dolandiricilik konusunda cagria

ABD’li popüler sunucu Jim Cramer, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nu (SEC) kripto paralar üzerinde yaşanan dolandırıcılıklara karşı bir an önce harekete geçmeleri konusunda uyardı.

Jim Cramer, Kripto Konusunda SEC’i Göreve Çağırdı

CNBC’de Mad Money adlı programın sunucusu Jim Cramer, yaptığı bir program sırasında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nu (SEC) kripto paralar üzerinde yaşanan dolandırıcılık olaylarının önüne geçmeye çağırdı.

jim cramerden sece dolandiricilik konusunda cagri

Ayrıca Cramer geçtiğimiz temmuz ayı başlarında, kripto para piyasalarının mayıs-haziran ayındaki düşüş trendini koruyacağını ve daha derin yaralara yol açacağını tahmin etmişti. Onun bu tahmininden sonra piyasalar kısa süreli bir yükseliş trendine girmiş olsa da bu sabah saatlerinde Bitcoin (BTC) yüzde 8 oranında bir düşüş yaşayarak 21.400 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Carmer, dün yayınlanan programında “SEC’in bu hedefleri agresif bir şekilde takip etmesinin hayati olduğunu düşünüyorum” ifadelerine yer verirken yasal düzenlemelerin bir an önce hayata geçmesi konusundaki fikirlerini yineliyor.

Son olarak Bitcoin’in güncel durumuna bir göz atalım. Bitcoin haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 21.476 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala