bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,933.86 2.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,979.64 1.69%
bnb
BNB (BNB) $ 595.21 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 145.97 0.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50652 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446872 1.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146529 2.79%

İngiltere’den NFT Soruşturması

ingiltereden nft sorusturmasi

İngiltere’de Blockchain teknolojileri tartışılmaya devam ediliyor. İngiltere parlamento komitesi, NFT’lerin riskleri ve faydalarının tespit edilmesi için bir araştırma başlattı.

İngiltere NFT’leri Araştırıyor

İngiltere’nin Avam Kamerası’ndaki bir grup, ülkenin ilk NFT düzenlemesine doğru bir adım atarak, NFT’lerin riskleri ve faydaları konusunda bir soruşturma başlattığını açıkladı.

Parlamento üyeleri, “NFT yatırımcılarının özellikle savunmasız spekülatörlerin, piyasa tarafından riske atılıp atılmadığını” tespit etmek adına bir soruşturma başlatacak. İngiltere’nin NFT’ler hakkında başlatacağı soruşturmayı ülkenin Dijital, Kültür, Medya ve Spor Komitesi yürütecek.

ingiltereden nft sorusturmasi 2

Soruşturmanın sonuçları muhtemelen düzenleme teklifleriyle sonuçlanacak ve Hazine tarafından da ele alınacak. Komite başkanı Julian Knight, “İngiltere’nin bu soruşturması, Parlamento’nun varlıkların nasıl alınıp satıldığını demokratikleştirebilecek heyecan verici yeni bir teknolojisinin sunduğu fırsatları anlamasına da yardımcı olacak.” dedi.

İngiltere’nin yeni lideri Rishi Sunak, İngiltere Kraliyet Darphanesi ile bir NFT yayınlama planlarını özetlediğinde Exchequer Şansölyesi olarak önceki rolünde NFT’lerin savunucusu olduğunu da kanıtlamıştı.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala