bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,304.23 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.85 0.07%
bnb
BNB (BNB) $ 610.06 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524179 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469709 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150146 0.52%

Huobi: Planlanan İşten Çıkarma Oranı Yüzde 20

huobi planlanan isten cikarma orani yuzde 20

Huobi Global, son dönemde borsa hakkında artan spekülasyonlara ve işten çıkarma haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, kullanıcı varlıklarının güvenliği ve işten çıkarmalara ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Huobi, planlanan işten çıkarma oranının yüzde 20 olduğunu ve henüz uygulamaya alınmadığını açıkladı.

Kripto para borsası ile ilgili Twitter’da personel işten çıkardığı ve iç iletişimlerini kapattığına yönelik iddialar ortaya atılmıştı. İddialara ilişkin ilk tepki Huobi danışma kurulu üyesi Justin Sun‘dan gelmişti. Justin Sun, borsanın kullanıcı varlıklarının güvenliğini sağlamak için bazı önlemler aldığına vurgu yapmış ve çalışanların yasal taleplerine tamamen saygı duyacaklarını ifade etmişti.

Açıklama, Tron‘un kurucusu Justin Sun’ın Huobi’deki ‘yapısal düzenlemenin’ başlamadığını ve ilk çeyrekte tamamlanmasının beklendiğini söyleyen daha önceki bir mesajını doğruladı.

CoinGecko’ya göre Huobi, kasım ayı itibarıyla hacim açısından en büyük sekizinci kripto borsası konumunda bulunuyor.

huobi planlanan isten cikarma orani yuzde 201

Huobi, İşten Çıkarma İddialarını Reddetti

Huobi Global’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Huobi uygulaması ve kullanıcı varlıklarının güvenliği ile ilgili yorumların farkındayız. Bu tür asılsız ve kışkırtıcı söylentiler, yalnızca Huobi’nin marka imajına zarar vermekle kalmıyor, sonucunda Huobi kullanıcılarının çıkarlarını da etkiliyor. Huobi, medyaya bilgi akışı için her zaman açık kanallara sahip olmuştur ve medyanın bu tür söylentileri bildirmesinin uygun olmadığına inanıyoruz. Huobi, güçlü bir temel güvenlik kabiliyetine sahiptir. Altyapısı, yüksek hata toleranslı sorun giderme kabiliyetine sahip uluslararası üne sahip bulut sunucularında barındırılmaktadır. Temel iş verileri ve teknik mimarisi herhangi bir merkezi insan kaynağına dayanmaz ve kendi kendini çalıştırır, zemin güvenliği güçlüdür. yüzde 100 erişilebilirlikle on yıldır hiçbir güvenlik olayı yaşamamasıyla şimdiye kadar sektördeki en iyi güvenlik sicilini korumuştur ve kullanıcıların varlıklarının güvenliği her zaman tam olarak korunacaktır.

Sosyal ağlarda yayılan işten çıkarma planı doğru değildir, yüzde 40’lık işten çıkarma oranı ise bir söylentidir. Yeni hissedarlar şimdiye kadar işleri devralarak sadece üç ay içinde Huobi’nin düşüş eğilimini yavaşça tersine çevirdi, yeni bir organizasyon yapısı oluşturdu, departmanların işleyişini ayarlayarak personel için optimize etti. Planlanan işten çıkarma oranı yaklaşık yüzde 20’dir, ancak şu anda uygulanmamaktadır. Ayı piyasasının mevcut durumunda ileriye dönük çok sağlam bir ekip korunacaktır. Personel optimizasyonu ile marka stratejisini uygulamayı, yapıyı optimize etmeyi, verimliliği artırmayı ve ilk üçe geri dönmeyi amaçlıyoruz.

Huobi Global Danışma Kurulu üyesi Ekselansları Justin Sun, Huobi’nin işinin son zamanlarda iyi gittiğini, sektördeki günlük eklemelerde bir numaralı seviyeye ulaştığını ve aylık 390.000 yeni kullanıcıyla büyüme için kritik bir dönem olduğunu tweetledi ve 2023’te daha da iyi olacağına inanıyoruz. Huobi olarak küresel uyumluluğun kullanıma sunulmasına bağlı kalacak ve hızını artıracak, uyumluluğun kullanıma sunulduğu her bölgede, uygulayıcılarımızın yasal haklarını ve çıkarlarını yerel düzenlemelere ve politikalara uygun olarak koruyacağız. Yerel çalışanların meşru taleplerine tamamen saygı göstermeye ve olağanüstü yetenekler için sektörle rekabet edebilecek teşvikler ve imkanlar sağlamaya devam edeceğiz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala