bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,426.39 4.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,932.10 2.44%
bnb
BNB (BNB) $ 547.63 4.46%
solana
Solana (SOL) $ 130.02 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510158 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445524 0.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.12616 4.57%

Güney Kore Kripto Para Yasasını Onayladı!

Güney Kore, kripto yasa tasarısını onayladı. Bu gelişme, ülkenin dijital varlık düzenlemesi konusunda bir ilk adımı oldu. BTCHaber TV’nin canlı yayınına katılan Paribu Araştırma İçerikleri Yöneticisi Nergis Karababa, Güney Kore’nin kripto yasası, Hong Kong’un Web3 girişimi ve kripto gündeminin diğer önemli başlıklarını değerlendirdi. İsviçve Futbol Federasyonu ve Creddit Suisse NFT iş birliği, lüks moda markası Dior ve tokenize moda konuları ele alındı. Yapay zeka ile eski dillerin çözülmesi de konuşulan konular arasında yer aldı.

Karababa, dijital varlıkların tanımlanmasının güzel bir durum olduğunu, adil olmayan işlemler için cezaların öngörülmesinin kullanıcının gözünü korkutabileceğini ifade etti. Karababa, bütün bunların kullanıcıyı korumak için yapıldığını kaydetti. Güney Kore’nin düzenlemesini olumlu olduğunu belirten Karababa, hizmet sağlayıcıların sigortasının olmasını, rezervlerin soğuk cüzdanlarda tutulmasını ve işlemlerin kaydının tutulmasının dikkat çektiğini söyledi.

Hong Kong’da Web3 Görev Gücü Oluşturuldu

Nergis Karababa, ‘Hong Kong’un Web3 merkezi olmak istiyoruz’ açıklamasını da değerlendirdi. Hong Kong’un hem sektörün hem de hükümet katılımcıları tarafından sorunsuz bir şekilde ilerlemek istediğinin altını çizdi. Olayların tam kaynağında çözümlenmek istenmesinin pozitif bir durum olduğunu kaydeden Karababa, ilerleyen zamanda Hong Kong’da hareketlilik görmemizin mümkün olacağını ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala