bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,898.92 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.20 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 575.35 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 173.47 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519587 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476612 1.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152022 0.10%

Geçtiğimiz Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri

gectigimiz haftanin one cikan nft haberleri

NFT sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Hemen hemen her hafta olduğu gibi bu haftada NFT sektörüne olan ilgi son derece büyüktü. Bu hafta NFT ile ilgili olarak birçok şirket yeni özelliklerini duyurdu. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte bakalım.

  • Justin Bieber, 1,3 Milyon Dolara Bored Ape NFT’si Aldı
  • Warner Music, Sanatçı ve Müzik NFT’leri için OneOf ile Anlaştı
  • Coachella, NFT Koleksiyonu için FTX.US ile Ortak Oldu
  • Disney, Bir NFT Uzmanı için İş İlanı Yayımladı
  • Bir Bored Ape Yacht Club NFT’si 2.85 Milyon Dolara Satıldı

1-Justin Bieber, 1,3 Milyon Dolara Bored Ape NFT’si Aldı

İlk olarak belirtmek gerekirse ünlü isimler NFT dünyasını oldukça benimsedi. Bu kez NFT satın alımları yapan ünlüler kervanına Justin Bieber da katıldı. 

gectigimiz haftanin one cikan nft haberleri

Justin Bieber, 1,3 milyon dolar ödeyerek bir Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT‘si satın aldı. Bieber’ın bu NFT‘ye 500 ETH ödediği söyleniyor.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

2-Warner Music, Sanatçı ve Müzik NFT’leri için OneOf ile Anlaştı

Bir diğer öne çıkan NFT haberi de OneOf ve Warner Music Group‘dan geldi. OneOf şirketin WMG’nin müzik kataloğundaki çeşitli sanatçılar için özel NFT’ler oluşturmak için bir ortaklık kurdu.

gectigimiz haftanin one cikan nft haberleri 6 1

OneOf’un NFT platformu, rakiplerinden önemli ölçüde daha verimli olarak kabul ediliyor. Ayrıca müzik topluluğu düşünülerek tasarlanmış NFT’ler yaratan şirket, Aralık ayında, Whitney Houston‘ın 17 yaşındayken yaptığı daha önce yayınlanmamış bir kaydı NFT platformunda 24 saatlik bir müzayedede satışa çıkarmıştı.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

3-Coachella, NFT Koleksiyonu için FTX.US ile Ortak Oldu

Koliforniya’da düzenlenen popüler müzik festivali Coachella, resmi Twitter hesabından NFT koleksiyonu başlatacağını duyurdu. 

gectigimiz haftanin one cikan nft haberleri 5

Coachella müzik festivali, NFT koleksiyonunu başlatmak için kripto borsası FTX.US ile ortaklık kurdu. Bunun yanında Coachella müzik festivalinin NFT koleksiyonu; festival geçişleri, fotoğraflar ve posterler içeren üç farklı NFT serisinden oluştuğunu hatırlatalım.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

4-Disney, Bir NFT Uzmanı için İş İlanı Yayımladı

NFT sektörüne olan girişler artarken, eğlence sektörü devi Disney de bu alana adım attı. Disney NFT uzmanı ve iş geliştirme müdürünü işe almak istiyor. Bunun için bir iş ilanı yayımladı.

gectigimiz haftanin one cikan nft haberleri 7

Disney de bu şirketler arasına katılarak NFT uzmanı aramaya koyuldu. Ancak bu şirketin ilk NFT atılımı değil. Öyle ki Eski Disney CEO’su Bob Iger kısa süre önce The New York Times’a verdiği bir demeçte NFT’lerin popülaritesinde bir patlama olacağını söylemişti. 

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

5-Bir Bored Ape Yacht Club NFT’si 2.85 Milyon Dolara Satıldı

Popüler NFT koleksiyonlarından Bored Ape Yacht Club (BAYC), şimdiye kadarki en yüksek satış fiyatıyla alıcı buldu. Bored Ape #2321080.69 ETH’ye satıldı.

gectigimiz haftanin one cikan nft haberleri 8

Satın alınan BAYC NFT’sinin özellikleri arasında asker yeşili bir arka plan, bir denizci şapkası, uykulu gözler, dumanlı bir ceket, temiz, sıkılmış bir ağız, som altın kürk ve uykulu gözler bulunuyor.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala