bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,990.41 5.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,984.93 3.49%
bnb
BNB (BNB) $ 581.49 2.35%
solana
Solana (SOL) $ 152.58 7.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516206 2.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.44873 3.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151814 3.68%

Warner Music, Sanatçı ve Müzik NFT’leri için OneOf ile Anlaştı

warner music sanatci ve muzik nftleri icin oneof ile anlasti

NFT sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Her gün yeni anlaşmalar yapılırken, bu anlaşmalara yeni birisi daha eklendi. Warner Music ve OneOf arasındaki bu anlaşma, gelecekte birçok NFT‘nin doğuşunun ilk adımları olacak. Öyle ki OneOf, Warner Music Group ile şirketin WMG’nin müzik kataloğundaki çeşitli sanatçılar için özel NFT’ler oluşturmak için bir ortaklık kurdu.

warner music sanatci ve muzik nftleri icin oneof ile anlasti2

Warner Music, OneOf ile Müzik NFT’leri Üzerine Çalışacak

OneOf’un NFT platformu, rakiplerinden önemli ölçüde daha verimli olarak kabul ediliyor. Özellikle müzik topluluğu düşünülerek tasarlanmış NFT’ler yaratan şirket, Aralık ayında, Whitney Houston‘ın 17 yaşındayken yaptığı daha önce yayınlanmamış bir kaydı NFT platformunda 24 saatlik bir müzayedede sattı. Kazanan teklif, Tezos Blockchain ağındaki en yüksek teklif olan 1 milyon dolardı.

OneOf CEO’su Lin Dai, yeni yapılan anlaşma ile alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Koleksiyonlardan müzik telif ücretlerine kadar, NFT’ler ve Web 3.0, tüketici talebinin nabzını ve müzik endüstrisi için heyecan verici bir geleceği temsil ediyor. Warner Music Group ile ortak olmaktan, yenilik yapmaktan ve ikonik etiketlerini ve dünyaca ünlü sanatçılarını Blockchain ile 100 milyon hayrana sunmak için en son Web 3.0 teknolojimizi kullanmaktan heyecan duyuyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala