bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,898.92 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.20 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 575.35 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 173.47 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519587 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476612 1.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152022 0.10%

Disney, Bir NFT Uzmanı için İş İlanı Yayımladı

disney bir nft uzmani icin is ilani yayimladi

NFT sektörü hızla büyüyor ve dev şirketler de bu trendi kaçırmak istemiyor. Son olarak eğlence sektörü devi Disney de bu alana adım atmak üzere bir iş ilanı yayımladı. Şirket, NFT uzmanı ve iş geliştirme müdürünü işe almak istiyor. Yayımlanan ilanda şu ifadelere yer verildi:

“Gelişen pazarı izlemek, kategori stratejisini belirlemek ve önemli ortakları yönetmek dahil olmak üzere Disney’in NFT alanındaki çabalarına öncülük edeceksiniz.”

disney bir nft uzmani icin is ilani yayimladi

Disney, Bir NFT Uzmanı için İş İlanı

Blockchain teknolojisini benimseyen şirketlerin sayısı hızla artarken, şirketlerin bu alanda satın alımlar yapıp yeni iş ilanları yayınladıklarına şahit oluyoruz. Hatırlarsanız kısa bir süre önce Burbank da özellikle NFT sektöründe uzmanlığa sahip bir işletme yöneticisi ardığını açıklamıştı.

Disney de bu şirketler arasına katılarak NFT uzmanı aramaya koyuldu. Ancak bu şirketin ilk NFT atılımı değil. Öyle ki Eski Disney CEO’su Bob Iger kısa süre önce The New York Times’a verdiği bir demeçte NFT’lerin popülaritesinde bir patlama olacağını söylemişti. Iger bu günün ve çağın işlerinin mutlaka fiziksel olması gerekmediğini de belirtmişti:

“Ve bu anlam esasen bir Blockchain üzerinde kanıtlanabildiği sürece, NFT’lerde yaratılan, takas edilen ve toplanan şeylerin patlama yaşadığını göreceksiniz.”

      

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala