bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,933.93 0.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.74 0.59%
bnb
BNB (BNB) $ 577.45 0.68%
solana
Solana (SOL) $ 170.86 1.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521679 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.484109 0.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15245 1.38%

Coachella, NFT Koleksiyonu için FTX.US ile Ortak Oldu

coachella nft koleksiyonu icin ftx us ile ortak oldu 2

Hemen hemen birçok alandan NFT sektörüne girişler yapılıyor. Bu kez Koliforniya’da düzenlenen popüler müzik festivali Coachella, resmi Twitter hesabından NFT koleksiyonu başlatacağını duyurdu. Coachella müzik festivali, NFT koleksiyonunu başlatmak için kripto borsası FTX.US ile ortaklık kurdu.

Coachella’nın NFT Koleksiyonu Solana Blockchain’i Üzerinde Olacak

Coachella müzik festivalinin NFT koleksiyonu; festival geçişleri, fotoğraflar ve posterler içeren üç farklı NFT serisinden oluşuyor. İlki The Coachella Keys Collection adlı NFT koleksiyonlarından biri, California’daki yıllık müzik festivaline ömür boyu giriş hizmeti sağlıyor. Ayrıca NFT’ler kripto para borsası FTX.US aracılığıyla satılacak.

coachella nft koleksiyonu icin ftx us ile ortak oldu

Bunun yanında Coachella Collectibles adlı NFT‘ler, ön sırada erişim, ünlü bir şef tarafından yapılan akşam yemeği veya Sahara Çadırında sahneye erişim gibi avantajlar da dahil olmak üzere 2022 festivali için özel seçenekler de içeriyor. Sınırlı sayıda olan NFT’ler Solana Blockchain‘i üzerinde olacak.

Ayrıca NFT’ler 4 Şubat’ta piyasaya sürülecek. NFT satışlarından elde edeceği gelirin bir kısmı ise hayır kurumlarına bağışlayacak.

Son olarak NFT koleksiyonun satışlar 4 Şubat Cuma günü gerçekleşecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala