bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

Galaxy Digital CEO’sundan SBF Açıklaması

galaxy digital ceosundan sbf aciklamasi 2

Kripto yatırım şirketi Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, karşılaştığı dolandırıcılık iddiaları sonrasında Sam Bankman-Fried ile ilgili açıklamalarda bulundu. Novogratz açıklamasında Sam Bankman-Fried’in sahip olduğu ifade özgürlüğüne değindi.

Galaxy Digital CEO’su Sam Bankman-Fried’i Eleştirdi

Başarısız kripto para borsası FTX’in kurucu eski CEO’su Sam Bankman-Fried, 23 Kasım’da CNBC ile gerçekleştirdiği bir röportajda müşteri fonlarını yasa dışı yollarla kullandığı iddialarına rağmen Bahamalar’da özgürce dolaştığını söyledi.

galaxy digital ceosundan sbf aciklamasi

Novogratz, zor durumdaki eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’in iddialara rağmen özgürce hareket etmesinin şaşırtıcı olduğunu belirtti. Sam Bankman-Fried’in müşteri fonlarını kişisel amaçlarına göre kullanmasını ise “dolandırıcılık” olarak tanımladı. Novogratz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Sam Bankman-Fried, kripto para birimleriyle kesinlikle yasa dışı şeyler yaptı ve Bahamalar’da koşturup televizyon ve diğer basın yayın organlarına açıklamalarda bulunuyor. Bütün bunlar beni şaşırtıyor. Onun da (Sam Bankman-Fried) gününün geleceğini düşünüyorum.

Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, Sam Bankman-Fried’in FTX müşterileriyle yaptığı anlaşmayı da ihlal ettiğini şu sözlerle dile getirdi:

Bu borsaya katılan hiç kimse, Sam Bankman-Fried’in kripto paraları alıp onlarla bir yatırım fonu işletebileceğine dair hiçbir sözleşme imzalamadı ve müşteriler bunun dolandırıcılık olduğunu bilmiyordu

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala