bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,410.26 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.84 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 611.26 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.34 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53042 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475844 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150886 0.80%

FTX’in Yerel Token’i FTT Düşmeye Devam Ediyor

ftxin yerel tokeni ftt dusmeye devam ediyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX’in yerel token’i olan FTT, son yaşanan olayların ardından düşmeye devam ediyor. Binance’in son hamlesinin ardından FTT son bir saat içinde yüzde 16’dan fazla değer kaybı yaşadı.

FTT’nin Değer Kaybı Büyüyor

FTX’in yerel token’i FTT, son bir saat içerisinde büyük bir oranda değer kaybı yaşadı. Verilere bakıldığında düşüşün zaman zaman yüzde 19’lara ulaştığı görülüyor. Bu sert düşüşle birlikte FTT, 22 dolar yerine 18 doların altında işlem görüyor.

Bu sert düşüş, en büyük kripto para borsalarından olan Binance ve FTX arasındaki son gelişme sonrasında yaşandı. Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun (CZ) kısa bir süre önce yaptığı paylaşım bu gerginliği başlatmış oldu. CZ bu paylaşımında yaşanan son gelişmelerin ardından FTT varlıklarını yavaşça satmaya karar verdiklerini ifade etti.

CZ’nin paylaşımının ardından FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, piyasayı sakinleştirmeye çalıştı ve borsanın durumunun iyi olduğunu belirtti. Sam Bankman-Fried bu paylaşımında ayrıca FTX ve Binance’in, kripto endüstrisinin iyiliği için birlikte çalışmaya devam etmesi gerektiğini de belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala