bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

FTX ile Bahamalar’daki Yetkililer Arasındaki Gerilim Devam Ediyor

ftx ile bahamalardaki yetkililer arasindaki gerilim devam ediyore

Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu (SCB), bugün yapılan açıklamada FTX’in CEO’luğunu devralan John Ray’in yanlış beyanlarda bulunduğunu ifade etti. SCB açıklamasında Ray’in, 11 Kasım’da dosyalanan FTX’in nasıl yürütüldüğüne ilişkin incelemesinin, “Komisyonun dijital varlıkları güvence altına almak için hızlı harekete geçmesini güçlendirdiğini” belirtti.

Bahamalar’ın mali düzenleyicisi, başarısız kripto borsası sistemlerine yetkisiz erişim elde ettiği iddiaları karşısında FTX’e yönelik tavrını savundu.

FTX İflas İşlemlerinin Delaware’e Taşınmasını İstemişti

FTX Trading Ltd. 17 Kasım’da New York’ta devam eden iflas işlemlerinin Delaware’e taşınmasını talep etmişti. Bu talep, daha önce New York Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesi’ne başvuruda bulunan ve FTX’in Bahamalar birimi olan FTX Digital Market Ltd. ile ilişkiliydi.

ftxbahamas

Bahamalar’daki FTX için mahkeme tarafından atanan tasfiye memurları, bu hafta başlarında iflas davasını Delaware’e devretmeyi kabul etse de FTX yöneticileri ile Bahamalar’daki yetkililer arasındaki gerilim son bulmuş değil.

SCB ise yaptığı son açıklamada borçluların güvenilir bilgi kaynakları olarak nitelendirilmeyen ve ciddi oranda tehlikeli olarak görülen bireylerin beyanlarına güvenmeyi seçtiklerinden endişe duyduğuna işaret etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala