bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,345.36 4.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,937.84 1.29%
bnb
BNB (BNB) $ 553.61 4.16%
solana
Solana (SOL) $ 131.42 4.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512531 2.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446417 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.12667 4.19%

FTX Elindeki Şirketleri Satmak için Mahkemeye Başvurdu

FTX Elindeki Sirketleri Satmak icin Mahkemeye Basvurdu

Kripto dünyasında oldukça büyük ses getiren FTX‘in iflası, her ne kadar günden güne azalsa da etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bu noktada şirketin Alameda ve alt şirketleri için de bir kriz söz konusu. FTX ise yasal sorunları nedeniyle daha fazla değer kaybetmeden, LedgerX dahil dört işletmeyi satmak için mahkemeden izin istedi.

FTX Elindeki Şirketleri Satmak için Mahkemeye Başvurdu

FTX Elindeki Şirketleri Satmak için Mahkemeden İzin İstedi

FTX 2022’de oldukça güçlü bir profil ile oldukça büyük sözleşmelere imza attı. Siyasi de dahil olmak üzere birçok kampanyayı destekleyen borsa, günümüzde yerle bir olmuş halde. Davalar ile mücadele etmeye devam eden FTX‘i temsil eden avukatlar ise dijital para birimi türevleri platformu LedgerX, hisse senedi alım satım hizmeti Embed ile FTX Japonya ve FTX Avrupa için bir açık artırma sürecini başlatmak üzere mahkemeye başvurdu.

Hukuk firması Sullivan ve Cromwell‘in avukatları Perşembe akşamı sundukları bir önergede şirket adına “Operasyonlar ne kadar uzun süre askıya alınırsa, varlıkların değerine yönelik risk ve lisansların kalıcı olarak iptal edilmesi riski o kadar artar” dedi.

Bununla birlikte mahkemeye sunulan önergede şu detaylara yer verildi:

“Bu tür yan kuruluş ve varlıklarla ilgili olarak gerçekleştirilecek olan satışlar, yeniden sermayelendirme veya diğer stratejik işlemleri keşfetmek için FTX’in önceliğidir”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala