bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,749.47 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,958.07 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 556.08 3.90%
solana
Solana (SOL) $ 133.70 6.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515357 3.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450207 2.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.128652 2.44%

Formula 1’de NFT ve Kripto Etkisi Artıyor

formula 1de nft ve kripto etkisi artiyor

Motor sporlarının en prestijlisi olan Formula 1’e kripto şirketlerinin ilgisi artmaya devam ediyor. Formula 1 organizasyonu son olarak NFT’lere ve kripto para birimleri ile ilgili yeni ticari markalar açtı.

Formula 1 ve Kripto Birlikteliği Devam Ediyor

Ortaya çıkan son dosyalamalardan birine göre, kripto para birimi, dijital koleksiyonlar ve NFT’ler için kullanılmak üzere yazılım sunmayı amaçlıyor. Bu yazılım aynı zamanda kripto para birimi ödeme ve değişim işlemleri için de destek sunuyor.

formula 1de nft ve kripto etkisi artiyor 2

Formula 1’deki bir başka dosyalamada ise, sanal ürünlerdeki perakende mağaza hizmetleriyle alakalı. Formula 1, kripto para birimlerinin alıcıları ve satıcıları için çevrimiçi bir pazar yeri oluşturmak için hazırlıklar yapıyor. Ayrıca Formula 1, Blockchain yardımıyla finansal işlemleri kolaylaştırmak ve hatta son dönemde artan kripto para madenciliğine de girmeyi hedefliyor.

Blockchain teknolojilerini benimseme konusunda öncü organizasyonlar arasında yer alan Formula 1, çevrimiçi sanal dünyalarda ve karma gerçeklik ortamlarında NFT’ler gibi sanal ürünleri de potansiyel olarak eğlence hizmetleri olarak hayranlara sunmayı planlıyor. Son olarak Formula 1’de kripto para birimleri ile ilgili fikri mülkiyet lisanslama hizmetleri de içeriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala