bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Flamengo Fan Token (MENGO) Nedir?

flamengo fan token

Flamengo Fan Token, Brezilya’nın en köklü kulüplerinden biri olan Clube de Regatas do Flamengo’nun taraftar token’idir.

Maçlarını Maracana stadında oynayan Flamengo, Socios ortaklığında kendi fan token’ını çıkartan kulüplerden bir tanesi. Zico, Sócrates, Romário, Denilson, Adriano, Júlio César, Felipe, Ronaldinho Gaúcho gibi yıldız futbolcular Flamengo kulübünün efsaneleri arasında yer alıyor.

Bu yazımızda Flamengo Fan Token nedir, nasıl çalışır, ne için kullanılır ve hangi borsalardan alınır gibi en çok merak edilen konulara değineceğiz.

Flamengo Fan Token Nedir?

Flamengo Fan Token (MENGO) 2021 yılının Ekim ayında Socios ve CR Flamengo ortaklığında piyasaya sürüldü.

Brezilya’nın ve dünyanın en köklü futbol kulüplerinden biri olan Flamengo, Regatas do Flamengo adlı bir mahallede 1895 yılında kuruldu. Kulüp, ismini kurulduğu mahalleden alıyor.

Socios ortaklığında geliştirilen Flamengo Fan Token (MENGO) sayesinde taraftarlar, kulübün geleceğini etkileyen kritik oylamalara katılabiliyor. Ancak MENGO token’in faydaları bu kadarla da sınırlı değil. VIP geçiş hakkından özel etkinliklere kadar kullanıcılarına birçok avantaj sunan Flamengo’nun diğer faydalarına ve ne için kullanıldığına gelin yakından bakalım:

Flamengo Fan Token Ne İşe Yarar?

Flamengo Fan Token, Socios deneyimlerinden, VIP etkinliklere kadar birçok farklı amaç için kullanılabilir. Flamengo Fan Token’in kullanım alanları kısaca şu şekilde:

  • Socios.com deneyimleri: Socios.com platformu, taraftarlar ve kullanıcılar için anketler, çekilişler ve Flamengo kulübü hakkında haber güncellemeleri gibi bir dizi özellik sunar. Flamengo Fan Token ile Socios deneyimlerinden yararlanmak mümkün.
  • Özel avantajlar: Flamengo taraftar jetonunu edinerek, bilet kazanma, oyuncularla tanışma, ürünleri imzalatma ve kulübün VIP etkinliklerine katılma gibi özel avantajlara güvenebilirsiniz;
  • Oylamalara katılın: Flamengo Fan Token ayrıca bir yönetişim token’i olarak işlev görüyor. MENGO token sahipleri, kulübün geleceğini etkileyecek olan önemli kararlarda söz sahibi oluyor.
  • Flamengo’yu desteklemek: Flamengo Fan Token’e yapılan yatırımlar kulübün tokenlarına yapılan yatırımlar doğrudan kulüpteki iyileştirmelere yöneliktir ve takımı finansal olarak desteklemenin bir yoludur.

MENGO token aracılığıyla taraftar, kaptanlık pazubandındaki mesajdan, işe alımlara ve kulüp bütçesine kadar birçok farklı alanda oy kullanarak söz sahibi olabiliyor.

Flamango Fan Token Nereden Alınır?

Flamengo Fan Token birçok yerli ve yabancı kripto para borsasında işlem görüyor. Flamengo Fan Token’in (MENGO) işlem gördüğü en popüler kripto para borsaları şu şekilde:

  • OKX
  • DigiFinex
  • Gate.io
  • ChilizX
  • MEXC Global
  • BitGet

Bu kripto para borsalarında hesap oluşturarak kolaylıkla birkaç adımda Flamengo (MENGO) token satın alabilirsiniz.

Flamengo Fan Token Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction web sitesi tarafından yapılan Flamengo Fan Token fiyat tahminlerine bakacağız. FC MENGO Fan Token için 2023, 2024 ve 2025 yılı fiyat tahmininleri şu şekilde

Flamengo Fan Token Fiyat Tahmini 2023

MENGO geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2023 yılında Flamengo Fan Token fiyatının minimum 0,63 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor. MENGO için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,66 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,75 dolar seviyesinde. 

Flamengo Fan Token Fiyat Tahmini 2024

MENGO geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2024 yılında MENGO Fan Token fiyatının minimum 0,91 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor. MENGO için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,94 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 1,10 dolar seviyesinde. 

Flamengo Fiyat Tahmini 2025

MENGO geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2025 yılında MENGO Fan Token fiyatının minimum 1,28 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor. MENGO için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 1,33 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 1,60 dolar seviyesinde.

Flamengo Fan Token Fiyatı ve Grafiği

Flamengo Fan Token Token kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Flamengo Fan Token 17,29 TL‘den işlem görüyor. Flamengo Fan Token fiyatı son 24 saat içerisinde -2.01% değişim gösterdi. MENGO Fan Token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 130,177 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 6,858,310 dolar seviyesinde.

Flamengo Fan Token Token kaç dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MENGO token $ 0.530892 dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle MENGO token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 3,94 dolarla kaydetti. Bununla birlikte MENGO token yılın en düşük seviyesini ise 0.20 dolarla belirledi.

Flamengo Fan Token Token grafiği

Anlık olarak güncellenen Flamengo Fan Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte MENGO token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala